Lemnul cu al sau look mereu natural

30-07-2016 / Blog amenajari mansarde

Astăzi vorbim despre casele din lemn care ne duc cu gândul la vacanță. Vă împărtășim idei pentru amenajarea mansardei construită din lemn nefinisat.

Pas cu pas

Mansarda reprezintă spațiul funcțional care se găsește între învelitore și ultimul etaj al unei case. O cameră în plus în casa ta este mereu binevenită. Acest spațiu poate să devină un refugiu pentru hobby-urile persoanelor care locuiesc în casă. Cei care sunt pasionați de pictură pot picta în mansardă în liniște fără să fie deranjați. De asemenea, puteți alege să citiți în mansardă, puteți să scrieți sau pur și simplu să ascultați muzică.

Mai întâi de toate aveți nevoie de un plan. Dacă nu reușiți să vă ocupați singuri, apelați la un specialist. Aveți nevoie de sfaturi în ceea ce privește organizarea spațiului, alegerea formei acoperișului și nu numai. Finalizarea mansardei implică obținerea avizului special în conformitate cu cerințele specifice. Mansarda îți oferă un spațiu intim și plin de farmec. Cu siguranță vei prefera un loc retras pentru zilele de weeked.

Avantajele mansardei din lemn

Lemnul aduce un impact vizual nemaipomenit mansardelor. Încă din cele mai vechi timpuri, lemnul a fost și rămâne cel mai utilizat produs material. Față de materialele de construcție, lemnul oferă o accesibilitate mai mare și mai avantajoasă. Lemnul este un termoizolan bun, iar aspectul oferit îmbină mai multe stiluri în funcție de amenajarea mansardei și a mobilierului ales. Costurile pentru construirea unei mansarde din lemn nu sunt mari și de aceea multe persoane aleg lemnul.

Mai mult decât atât, dacă v-ați hotărât să construiți o mansardă din lemn, execuția nu durează un timp îndelungat. Puteți avea gata mansarda la care ați visat într-un timp foarte scurt. Lemnul oferă ți o temperatură plăcută în încăpere. Oferă-i mansardei tale lumina de care are nevoie în cazul în care spațiul este întunecat.

Știați că?

Lemnul trebuie întreținut în timp și protejat de însecte și de dăunători.  Trebuie să aveți mare grijă pentru a nu se produce un încendiu. De aceea, lemnul trebuie protejat pentru a nu se produce un incendiu. Mai mult, lemnul este afectat și de umiditate. Acesta oferă un grad scăzut de izolare fonică.

Intrați în secțiunea Amenajări mansarde pentru mai multe idei de amenajare.

Sursa foto: casesigradini.ro, sectorbrico.ro, casadex.ro

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.