Decoratiuni de toamna pentru living

20-09-2016 / Blog amenajari living

A venit toamna și odată cu ea au apărut elementele din natură care ne încântă privirile. Dacă tot vine cu atât de multe schimbări acest anotimp, începând de la peisaj până la designul din locuință, este momentul să facem și noi câteva schimbări în casă. Astăzi vă propunem câteva idei pentru amenajarea livingului cu ajutorul aranjamentelor făcute acasă.

Joc de culori

Aranjamentele handmade pot fi făcute cu ajutorul frunzelor cărămizii și galbene, cu ajutorul ghindelor maronii, cu ajutorul nucilor, a porumbului, a tărtăcuțelor oferă livingului aerul tomnatic de care are nevoie. Aceaste elemente naturale pot fi inserate în decorul livingului fără probleme mai ales dacă designul încăperii se potrivește atât prin nuanțe cât și prin obiecte decorative.

Folosiți fructe proaspete

Toamna este un anotimp bogat și generos, iar fructele se pot transforma într-un decor elegant. Aranjați într-o fructieră ce fructe aveți în curtea proprie și lasați-le cu frunze pentru un aspect proaspăt. Fructele înlocuiesc cu succes un decor cumpărat din magazin pentru livingul casei.

Folosiți-vă imaginația

Cu ajutorul imaginației, a fructelor și a altor elemente naturale pentru decor puteți face cel mai frumos aranjament pentru living. Acest aranjament poate sta mereu pe masa din living sau îl puteți folosi pentru aranjarea unei cine festive alături de prieteni. Folosiți un dovleac pentru  a face cel mai ingenios decor pentru casa voastă.  Efectul oferit este unul nemaipomenit!

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări living.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.