Alege un suport de reviste cu design modern

12-09-2016 / Blog amenajari living

Sunteți pasionați de reviste? Cumpărați atât de multe reviste încât stau împrăștiate prin toată casa? Astăzi vă propunem câteva idei pentru a scăpa de această problemă și totodată cum să vă amenajați livingul.

Suportul de reviste

Alegeți un suport pentru reviste care este foarte practic și vă permite să sortați revistele pe categorii. Astăzi, găsiți suportul pentru revistele de acasă într-o gamă largă de culori, modele și dimensiuni. Designul acestora este unul ingenios și aparte. Amenajați livingul în așa fel încât să integrați acest suport cu gust și rafinament.

Cel mai bun loc

Cel mai bun loc pentru a așeza un suport pentru reviste este livingul. Această încăpere spațioasă vă permite să așezați un suport unde doriți: lângă canapea, lângă șemineu sau lângă un fotoliu confortabil. Dacă aveți multe reviste în casă, optați pentru mai multe suporturi cu design diferit.

Alegeți modelul potrivit

Alegeți un suport de reviste pentru living din fier forjat, din plastic, din lemn, din pânză sau din bambus. Indiferent de material, designul este cel care face totul. Modelele sunt atât de variate încât este greu să vă decideți. Puteți alege un suport de revistă care imită modelul unei poșete. Mai mult, un design foarte elegant are și suportul de reviste din bambus,  iar cel din fier forjat oferă livingului un aer retro.

Un alt model ingenios este suportul de reviste din plastic transparent. Nici suportul din lemn nu este mai prejos. Lemnul are un aer rafinat și aspectul natural al suportului de reviste se potrivește de minune în locuințele rustice.

Mese cu suport de reviste încorporat

Dacă doriți să împușcați doi iepuri dintr-o lovitură, puteți achiziționa pentru living o masă care înclude și un suport de revite. O astfel de idee este utilă pentru casa voastră. Folosiți măsuța de cafea pentru a bea o cafea sau un ceai, în timp ce citiți o revistă din suportul de sub masă.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări living.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.