Un model de hota pentru fiecare bucatarie

24-09-2015 / Blog amenajari bucatarii

Dacă ne gândim la bucătăria noastră, am schimba ceva la ea, dar nu suntem siguri ce. Vrem să adăugăm un aer elegant locului în care gătim și servim masa împreună cu cei dragi. Bineînțeles că nu omitem faptul că bucătăria trebuie să își păstreze din caracteristicile de bază: utilitate și confort. Un element care să răspundă acestor necesități este hota de aerisire, dar nu orice hotă.


Așa cum spuneam


Ne dorim o prezență interesanta în designul bucătăriei. Fie că această încăpere are o linie de amenajare simplă, fie că prezintă elemente complexe de design, o hotă adaugă complexitate spațiului de gătit. În continuare vom detalia câteva idei de amenajare a hotei de aerisire.


O hotă specială


Hota poate atrage multe priviri prin dimensiunea sa, dar mai ales prin elementele ce o vor decora. Detaliile din materiale precum cuprul creează finisaje de efect. Câteva exemple de hote de aerisire au inserate texturi brute, de lemn natural. Cu siguranță vor capta atenția, mai ales dacă păstrezi designul natural pentru întreaga bucătărie. Ideea este ca aceași culoare și textură să se regăsească și în alte obiecte decorative.


Stiluri și culori


Dacă alegi să amenajezi bucătăria folosind note proaspete, dar simple, înseamnă că vei profita de vibrația plăcută a nonculorilor. Albul, prin eleganța sa, te va atrage, cu siguranță. Efectul creat este de invidiat. O hotă poate aborda și un stil clasic prin alegerea unui design masiv. În funcție de preferințe, poți opta și pentru un design modern. Acesta poate fi creat printr-o amenajare minimalistă a bucătăriei.


În final, tu alegi


Indiferent ce modalitate de amenajare alegi, important este ca piesele de mobilier și cele decoratice să se completeze în puzzle-ul general al bucătăriei. Opțiunile sunt nelimitate. Tu ce design ai alege pentru hota din bucătăria ta?


Sursa foto: homesthetics.net

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.