Stil englezesc pentru bucatarie

27-10-2016 / Blog amenajari bucatarii

Fiecare stil pe care îl abordați pentru amenajarea încăperilor din locuință are tresături distincte.  Un stil corespunde unei perioade de timp, unui continent sau unei țări. Astăzi vă oferim idei pentru amenajarea bucătăriei abordând stilul englezesc.

Originea stilului englezesc

Acest stil este specific țărilor din nordul Europei. Mai multe stiluri au luat naștere aici, precum stilul franțuzesc și scandinav. Multe elemente din casele din Marea Britanie se răgăsesc și în stilul englezesc. Stilul englezesc se îmbină și cu stilul shabby chic care este stilul rural al acestei țări. Stilul englezesc presupune aducerea elementelor tradiționale în casă.

Ce găsim în casele englezești?

Confortul și simplitatea sunt specifice caselor englezești. Formele arhitecturale exterioare ale caselor se diferă de alte case. Șemineul rustic nu lipsește din case, iar tapetul își face prezența mai ales cel cu motive florale. Mobilierul este confecționat dintr-un lemn de cea mai bună calitate, dar ușor uzat de trecerea anilor.

Ce materiale se folosesc?

Bumbacul este în cap de listă, apoi inul. Cele două nuanțe sunt pastelate și se potrivesc cu întreg decorul. Imprimeurile sunt tot florale, iar perdelele și draperiile au nuanțe ușor pale și șterse.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări bucătării.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.