Cum ar putea arata barul tau de acasa

06-07-2016 / Blog amenajari bucatarii

Industria de home design încearcă să aducă acasă toate lucrurile pe care le poți face în oraș, inclusiv mersul la un bar. Mulți dintre voi vor să se retragă după o zi de muncă într-un colț liniștit alături de prieteni, dar câteodată chiar nu vrei să pleci în oraș.

Noi am găsit o soluție. Vă prezentăm mai jos câteva idei despre cum ar putea arăta barul tău de acasă.

America anilor 40

Cu un amestec de lemn alcătuit din mai multe nuanțe, design-ul mobilei din prima fotografie ne trimite cu gândul la locul plin de povești, restaurantul din filmul american ”Casa Blanca”. Lipsa multor elemente de decor, oferă barului simplitate și totodată păstrează din rafinament și eleganță.

Simplitate versus extravaganță

Din ce în ce mai multe baruri din oraș mizează pe un design simplu, care să fie cât mai apropiat de client. Același lucru se dorește și pentru amenajarea barului de acasă. În următoarele fotografii s-a mizat pe o culoare predominantă, linii bine trasate și fără multe elemente care alcătuiesc decorul. În același timp se poate observa și combinația dintre vintage și modern.

Barul viitorului

Pentru cei care prefără lucrurile de actualitate, ultima imagine propune un design modern, parcă inspirat din filmele science fiction. Blatul luminat prin amestecul de nuanțe portocalii trezește senzația unei explozii solare, iar liniile trase de benzile argintii în combinație cu negrul mobilei accentuează noutatea design-ului.

Mai multe idei despre bucătăria perfectă petru tine poți găsi la rubrica amenajări de bucătării.

Sursa foto: houzz.com

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.