Descriere ansamblu


Modelul de Vila verde de Lux Tip D1 ( 4 dormitoare + 1 garaj ) - suprafață construită 262.30 mp, teren aferent 550.00 mp, sunt disponibile spre vânzare in ansamblul rezidential Amber Gardens din zona Otopeni - Tunari.
 
PREȚ - 375.000 Euro + TVA
AVANS - 15 %
RATA LUNARA aproximativa - 1.875 Euro.

Termen finalizare


2019

Facilitati ansamblu


BarieraBariera
Zona de relaxareZona de relaxare
Supraveghere videoSupraveghere video
Spatii verziSpatii verzi
Sala de fitnessSala de fitness
PiscinaPiscina
Paza 24/24Paza 24/24
ParcareParcare
Loc de joacaLoc de joaca
Iluminat stradalIluminat stradal
Curte cu acces securizatCurte cu acces securizat
Acces securizatAcces securizat

Date tehnice ansamblu


Descriere detalii tehnice:

 - Arhitecții și inginerii noștri au implementat cu succes viziunea Amber Gardens: un design elegant și modern într-o clădire impresionantă, verde, în armonie cu natura. Prin combinarea metalelor și a sticlei cu materiale naturale și autentice, ca lemnul și piatra, interioarele denotă o atmosferă caldă și primitoare.
 - Am proiectat un spațiu interior eficient, cu plafoane drepte și neîntrerupte, fără grinzi structurale vizibile, fără ferestre și uși de sus în jos.
 - Inovația și unicitatea acestui complex rezidențial au fost recunoscute la Anuala de Arhitectura Bucuresti, unde Amber Gardens a fost premiat pentru designul inovator.

Structura de rezistenta: beton
Ziduri exterior: caramida
Compartimentare intre apartamente: caramida
Izolatie termica exterior: vata bazaltica
Descriere izolatie termica:

 - Pentru a obține o exceptională economie de energie și pentru a avea o locuință mai sănătoasă și mai luxoasă, am folosit panouri solare pasive, a căror eficiență este potențată de orientarea complexului Amber Gardens. În plus, casele au minimum 20 de centimetri de izolație, schimbătoare de căldură cu ventilație și cu recuperare de căldură foarte eficientă (recuperează mai mult de 90% din căldură), nu au punți termice și sunt închise ermetic.

Utilitati:
Gaz
Canalizare
Apa
Curent electric
Contorizare: apometre, contor gaz
Descriere ferestre:

 - Profile de aluminiu UF < 0.85 w/m2k şi cu geam triplu stratificat

Descriere usa intrare:

 - Uşa de intrare cu sticla, cu grad ridicat de etansare şi coeficient termic Ud<0,85 w/m2k

Descriere podele:

 - Pardoseală din lemn dublustratificat
 - Placi ceramice

Finisaje


Descriere usi interior:

 - Uşi cu închizători magnetice – 2.1 m

Descriere finisaje bucatarie:

 - Placi ceramice in bucatarie


Descriere finisaje baie:

 - Placi ceramice in bai |
- Obiecte sanitare şi baterii în băi – Ideal Standard

Descriere sistem incalzire:

 - Casele Amber Gardens sunt dotate cu : panouri solare pentru încălzirea apei, un sistem unic de panouri de tavan pentru răcirea și încalizirea casei, o pompă performantă de căldură și un sistem mecanic de ventilație cu recuperare de căldură.
 - Combinând aceste soluții, vă garantăm cea mai economică și ecologică sursă de încălzire, oferind confort fără egal prin distribuția omogenă a căldurii pe tot spațiul și recuperarea a peste 90% din căldură și asigurând, în același timp, o calitate superioară a aerului interior.


Modalitati de plata


Credit Ipotecar, Credit Imobiliar

Vecinatati ansamblu


Amber Gardens se află într-o zonă liniștită, în zona Otopeni-Tunari, la o distanță de doar 20 minute de centrul orașului și în apropierea unora dintre cele mai prestigioase școli: Școala Internaţională Americană (American International School of Bucharest), Şcoala Franceză (Lycée Français Anna de Noailles), Școala Europeană Bucureşti și Școala Britanică, precum şi alte şcoli şi grădiniţe apreciate, atât publice cât şi private, şi are acces la mijloacele de transport în comun.

Mai mult, apropierea de centrul orașului, accesul rapid către centura orașului, DN1, Pipera-Tunari, şi aeroportul Henry Coandă, infrastructură tot mai bună de la an la an, în continuă dezvoltare, transportul în comun, centrele comerciale în proximitate, centrele de sport, agrement și petrecere a timpului liber, rețeaua de școli și grădinițe apreciate, centrele de business, pădurea din apropiere, situează orașul Otopeni printre preferințele celor care aleg să locuiască în zona de nord a capitalei.

Contact Ansamblul Amber GardensLogo Amber GardensAdresa dumneavoastra de ip 34.232.51.240 este inregistrata pentru a preveni abuzurile.

Completati mesajul in limita a 500 caractere

Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare a acestui site.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2020 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.