Descriere ansamblu


Modelul de apartament 3 camere - suprafață utilă de 93.39 mp, balcon cu o suprafață de 12.44 mp, este disponbil spre vânzare în ansamblul First Residence in zona rezidentiala de Nord din Bucuresti.

Vezi lista cu toate apartamentele de 3 camere disponibile in First Residence  AICI

Vezi Ansamblu First Residence   AICI

Termen finalizare


2019

Facilitati ansamblu


Rampa acces
LiftLift
Parcari suprateraneParcari supraterane
Iluminat stradalIluminat stradal
Acces securizatAcces securizat

Date tehnice ansamblu


Structura de rezistenta: beton
Descriere structura de rezistenta:

 - Structura de rezistenta este din beton armat, respectand cele mai exigente normative.
 - Betonul folosit la First Residence este de tipul B 350 la plansee si B 400 la stalpii de rezistenta si diafragme, rezistenta la compresiune marita si la o clasa de risc seismic mare.
- Fierul folosit la First Residence este de tipul BST 500. Acest tip de oțel reprezintă un produs modern, de caracteristici superioare pentru realizarea betonului armat.

Ziduri exterior: caramida
Descriere ziduri exterior:

 - Caramida folosita la First Residence este de tip Porotherm marca Wienerberger, grosime 30 cm, ce confera un confort termic superior.

Compartimentare intre apartamente: caramida
Descriere compartimentare intre apartamente:

 - Pentru izolare fonica, peretii de separare intre apartamente cat si cei de compartimentare din apartamente sunt realizati din caramida Porotherm, grosime 30 cm intre apartamente si 15 cm in interiorul apartamentelor

Izolatie termica exterior: polistiren
Descriere izolatie termica:

 - Sistemul complet POROTHERM asigura cea mai performanta izolatie termica a constructiei (zidarie de caramida, buiandrugi in invelis ceramic , planseu de beton cu corpuri de umplutura ceramice).
Wienerberger redefineste Inovatia, Calitatea si Estetica. Wienerberger este cel mai mare producator din lume de caramizi si numarul 2 in productia de tigle de argila in Europa.

Fatada
 - Fiecare persoană are un aspect distinctiv și propriul său stil. Când vorbim despre o clădire, fațada este cea care îi oferă aspectul caracteristic și unic.
 - Constructia este placata cu polistiren de 10 cm. EPS 80, Swisspor,  tencuiala decorativa cu proprietati hidrofuge de cea mai buna calitate,fatada ventilata placata cu lemn masiv special pentru exterior –Holver,  vom folosi elemente de decor din piatra naturala.
 - Timp de generații, lemnul a fost utilizat pentru o varietate de aplicații exterioare, iar astăzi, arhitectura modernă surprinde prin revenirea la naturalețea și frumusețea incontestabilă a fațadelor de lemn.

Utilitati:
Internet
Telefon
Catv
Gaz
Canalizare
Apa
Curent electric
Contorizare: contor caldura, apometre, contor gaz
Ferestre: pvc
Descriere ferestre:

 - Tamplaria exterioara este de cea mai buna calitate, Salamander Bluevolution 92, 6 camere, geam tripan,  iar tehnologia geamurilor include sistemele Low E si 4 Seasons. Datorita suprafetelor mari vitrate, sticla folosita este securizata si laminata. Sticla 4 Seasons este o sticla plana, pe suprafata careia a fost depusa o pelicula transparenta, extrem de subtire. Datorita acestei pelicule se asigura o transmisie ridicata a luminii (66%), o excelenta izolare termica (Ug=1,1W/ (m.K) si protectie solara (doar 42% din energia solara patrunde prin aceasta sticla).  Acest tip de sticla confera vitrajului functii de inalt randament in timpul iernii si de protectie solara, vara.

Usa intrare: metal
Podele: gresie parchet
Descriere podele:

 - Gresia si faianta vor fi livrate de catre Porcelanosa si Marazzi Italia
 - Parchetul este din lemn triplu stratificat de cea mai buna calitate.

Climatizare: aer conditonat
Descriere climatizare:

 - Racirea apartamentelor se face prin pardoseala, acest lucru fiind posibil numai cu ajutorul pompelor de caldura. La cerere, racirea apartamentelor se poate realiza si in plafonul din tavan.

Finisaje


Usi interior: celulare
Descriere usi interior:

 - Usile sunt fabricate in Italia, de cea mai buna calitate, de culoare alba, sau alta culoare la cerere. Calitatea usilor corespunde tuturor exigentelor arhitectilor si designerilor de interior, datorita caracteristicilor tehnice si estetice deosebite.

Finisaje bucatarie:
gresie
faianta
Descriere finisaje bucatarie:

 - Gresia si faianta vor fi livrate de catre Porcelanosa si Marazzi Italia, brendurile favorite  ale  designerilor de interior și arhitecților de pretutindeni, astfel baile fiind gandite in concordanta cu ultimele trenduri in materie de design si utilitate


Finisaje baie:
obiecte sanitare
gresie
faianta
Descriere finisaje baie:

- Gresia si faianta vor fi livrate de catre Porcelanosa si Marazzi Italia
- Arhitectii nostri au ales sa echipeze baile First Residence, cu produsele celui mai mare furnizor de solutii pentru bai, ROCA Group, sau cu obiectele sanitare premiate pentru design, similare Roca Group.

Pereti: vopsea lavabila
Sistem incalzire: incalzire pardoseala
Descriere sistem incalzire:

 - Incalzirea apartamentelor este realizata prin pardoseala, cu termostat in fiecare camera si este asigurata pentru fiecare apartament in parte prin pompe de caldura.
Cu ajutorul pompei de caldura  veti avea parte de economii considerabile la factura de incalzire dar si de un confort ridicat .  În primul rând consumul de energie este unul foarte redus. Energia produsă este de cinci ori mai mare decât energia consumată.
Pompele de căldură sunt dispozitive considerate a fi ecologice. Acest lucru este foarte important, deoarece tehnologia tinde spre această direcție tot mai mult. Echiparea casei în mod ecologic este un deziderat ce devine tot mai prezent în viața noastră. Alegerile pe care le facem trebuie să țină cont și de acest aspect. Astfel, asigurăm un mediu mult mai sănătos, și putem găsi alternative mult mai diverse pentru sursele de energie.
Consumul este contorizat pe fiecare apartament, acest sistem reducand substantial costurile cu incalzirea fata de solutia cu incalzirea prin centrala termica.


Modalitati de plata


Credit Prima Casa, Credit Ipotecar, Credit Imobiliar

Vecinatati ansamblu


First Residence este situat in zona rezidentiala de Nord,  pe B-dul Pipera nr.1, bloc 7, la 355 m fata de rondul OMW, pe o strada cu circuit inchis, vis-a-vis de Penny Market.

De la ansamblul First Residece ai acces facil catre diferite magazine si centre comerciale (Baneasa Mall, Promenada Moll, Ikea. Plazza Pipera), iar in imediata apropiere exista gradinite, licee, spitale si centre comerciale, benzinarii si restaurante dar si statiile unor autobuze, tramvaie si metrou.

-250 m pana la cel mai apropiat supermarket –Penny Market
-350 m pana la cea mai apropiata benzinarie OMW, restaurant Mc Donalts, Lidl, Plazza Pipera
-1,9 Km pana la statia de metrou Pipera si 2,8 Km pana la statia de metrou Aviatiei
-2.6 Km pana la Moll Promenada
-2,6 Km pana la Zoo
-3,4 Km pana la Centrul Comercial Baneasa, Ikea
-3,5 Km pana in parcul Herastrau
-9 Km pana la Aeroportul Henry Coanda Otopeni

Contact Ansamblul First ResidenceLogo First ResidenceAdresa dumneavoastra de ip 54.227.97.219 este inregistrata pentru a preveni abuzurile.

Completati mesajul in limita a 500 caractere

Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare a acestui site.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2021 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.