Descriere ansamblu


Modelul de apartament 2 camere Tip 6 Tronsonul 1 - suprafata utila totala de 70.88 mp, balcon cu o suprafata de 12.89 mp, este disponibil spre vanzare in ansamblul rezidential Catedral Residence situat pe Strada Gheorghieni nr.34, in centrul capitalei, in zona Marriott – 13 Septembrie – Palatul Parlamentului.

Termen finalizare


2020

Facilitati ansamblu


LiftLift
Monitorizare videoMonitorizare video
Zona de relaxareZona de relaxare
Supraveghere videoSupraveghere video
Spatii verziSpatii verzi
Paza 24/24Paza 24/24
Parcari suprateraneParcari supraterane
Parcari subteraneParcari subterane
Iluminat stradalIluminat stradal
Administrare imobilAdministrare imobil
Acces securizatAcces securizat

Date tehnice ansamblu


Descriere detalii tehnice:

 - Infrastructura cladirii (fundatii) este de tip cutie rigida din beton armat (fundatii, pereti si planseul de peste demisol din beton armat).

 - Suprastructura de tip cadre de beton armat, alcatuita din stalpi, pereti si plansee din beton armat. La realizarea structurii de rezistenta s-au folosit beton de rezistenta C25/30 in plansee si C30/37 in elementele verticale (stalpi si pereti). Otelul beton utilizat in armare este de tip BST500S.

 - Acoperisul constructiei este de tip sarpanta din lemn ecarisat de rasinoase cu invelitoare din tabla faltuita. Toate elementele componente ale sarpantei din lemn (popi, capriori, clesti, cosoroabe, astereala) au fost supuse tratamentului impotriva cariilor, insectelor, mucegaiului, fungilor si nu in ultimul rand impotriva focului.

 - Toate materialele utilizate in executia structurii de rezistenta au fost prevazute in proiectul tehnic de rezistenta mecanica si stabilitate si, au fost insotite de fise tehnice, agrement tehnic de conformitate, documente ce se regasesc in Cartea Tehnica a Constructiei.

 - Constructia a fost proiectata sa reziste la cutremure cu magnitudinea cuprinsa intre 8 si 8,5 grade pe scara Richter.

Structura de rezistenta: beton
Descriere structura de rezistenta:

 - Infrastructura cladirii (fundatii) este de tip cutie rigida din beton armat (fundatii, pereti si planseul de peste demisol din beton armat).

 - Suprastructura de tip cadre de beton armat, alcatuita din stalpi, pereti si plansee din beton armat. La realizarea structurii de rezistenta s-au folosit beton de rezistenta C25/30 in plansee si C30/37 in elementele verticale (stalpi si pereti). Otelul beton utilizat in armare este de tip BST500S.

Ziduri exterior: caramida
Compartimentare intre apartamente: caramida
Izolatie termica exterior: polistiren
Descriere izolatie termica:

 - Izolarea este realizata cu polistiren expandat EPS 80 de 100 mm ecranat intre nivele cu vata bazaltica de 100 mm pentru confort termic, acustic, siguranta la incendiu si un impact redus asupra mediului inconjurator
 - Tencuiala decorativa de exterior este rezistenta la apa, texturata, permeabila la vapori, rezistenta la fisuri si solicitari mecanice, protejeaza izolatia termica, durabila, usor de revopsit pentru a da in viitor cladirii un aer proaspat si a facilita intretinerea si repararea.

Utilitati:
Internet
Telefon
Catv
Gaz
Canalizare
Apa
Curent electric
Contorizare: contor caldura, apometre
Ferestre: pvc
Descriere ferestre:

 - Ferestre Salamander Bluevolution 82 – Noua generatie a sistemului Blu Evolution are o structura inovativa cu 6 camere, adancime constructiva de 82 mm. Sistemul dispune de o protectie termica optima oferind cea mai buna eficienta energetica. Izolarea termica a ferestrei Blu Evolution 82 este excelenta pentru ca garnitura mediana imbunatateste proprietatile termice si acustice si ofera o protectie sigura impotriva vantului si ploii.
Accesorii feronerie ROTO NT
Geam termopan 44 mm Tripan Clar + Clar + Low-e
Finisaj Gri Graphite

Usa intrare: metal
Descriere usa intrare:

 - Usi de intrare PINUM Linia Nusco Silver – Finisaj gri / alb

Podele: parchet
Descriere podele:

 - Pardoseala laminata Egger PRO de inalta calitate, in tendinte si ecologica. Clasa de rezistenta 32 (trafic comercial), grosime de 8 mm, tesituri pe 4 laturi, proprietati antistatice. Dimensiuni placa de 1.291 mm × 193 mm.

sau

 - Pardoseala laminata Krono Original de inalta calitate, in tendinte si ecologica. Clasa de rezistenta 32 sau 33 (trafic comercial), grosime de 8 mm, tesituri pe 4 laturi, proprietati antistatice. Dimensiuni placa de 128cm × 19.2cm

Finisaje


Usi interior: celulare
Descriere usi interior:

 - Usi de interior PINUM Linia Sara – Finisaj alb, modele 2PB, Onda si Inciso 4
 - Usi de interior PINUM Linia Suite – Finisaje Nuc Tweedy, Ulm si Ribeira

Finisaje bucatarie:
gresie
faianta
Descriere finisaje bucatarie:

 - PLACI CERAMICE MARAZZI


Descriere finisaje baie:

 - BAIE - PLACI CERAMICE MARAZZI
 - OBIECTE SANITARE IDEAL STANDARD

 • Baterie cada dus Ideal Standard Ceraline
 • Baterie lavoar Ideal Standard Ceraline
 • Cada rectangulara pentru incastrat Ideal Standard Hotline New
 • Lavoar ceramic pe blat Ideal Standard Connect Air 
 • Set dus Ideal Standard Idealrain Evo
 • Vas WC suspendat Ideal Standard Connect
 • Rezervor incastrat pentru vas WC suspendat
 • Sistem de dus Ideal Standard Idealrain Soft
Pereti: vopsea lavabila
Sistem incalzire: centrala termica
calorifere
Descriere sistem incalzire:

 - Centrala termica in condensatie VAILLANT Ecotec Pure VUW 236/7-2, 20.2 KW (50-30°C) pentru incalzire si preparare apa calda in regim instant.
ECOTEC Pure ofera tot ce ati putea dori de la o solutie moderna de incalzire si apa calda menjera: calitate inalta, tehnologie de ultima generatie si robustete.
Randament maxim – 108%
Debit apa calda – 11,5 l / min, (ΔT = 30° C)

 - Incalzire in pardoseala realizata cu Uponor Comfort Pipe PLUSTeavă PE-Xa cu bariera impotriva difuziei de oxigen EVOH (etil-vinil-alcool) cu protectie exterioara suplimentara de culoare alba cu 2 linii de identificare de culoare albastra. Polietilena reticulata produsa conform prEN ISO 15875 “sisteme de tevi din plastic pentru instalatii cu apa calda si rece – polietilena reticulata” iar bariera impotriva difuziei de oxigen conform DIN 4726. Folosita pentru incalzirea prin pardoseala este compatibila cu fitingurile tip Q&E si compresie Uponor.


Modalitati de plata


Credit Ipotecar, Credit Imobiliar

Vecinatati ansamblu


PUNCTE DE INTERES

 • JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Palatul Parlamentului, Catedrala Mantuirii Neamului, Gradina Botanica, Fantana lui Bucur (Unirii), Centrul Vechi

INSTITUTII DE INVATAMANT

 • Scoala Gimnaziala Nr. 128, Gradinita Nr. 268, Gradinita ProKinder, Gradinita Children’s Joy, Gradinita Nr. 269, Gradinita Nr. 33, Colegiul National Mihai Eminescu, Colegiul Economic Viilor, Liceul Tehnologic Dimitrie Gusti, Colegiul National Dinu Lipatti, Academia Tehnica Militara Ferdinand I

CENTRE COMERCIALE

 • Kaufland, Carrefour, Lidl, Mega Image, Profi, JYSK, Top Shop, Unirea Shopping Center, Piata de Flori

SPORT SI RECREERE

 • Parcul Izvor, Parcul Carol, Parcul Sebastian, Parcul Tineretului, Gradinile Cismigiu, Arenele BNR, World Class

SPITALE

 • Institutul de Fonoaudiologie si Chirurgie Functionala ORL Profesor Doctor Dorin Hociota, Spitalul Profesor Dr. Theodor Burghele, Policlinica Panduri, Policlinica Hipocrat 2000

TRANSPORT IN COMUN

 • Liniile STB 23, 32, 117, 122, 136, 173, 226, 385, N114, N121, Metrou Piata Unirii si Izvor

Contact Ansamblul Catedral ResidenceBirou Vanzari Dezvoltator

Tel: 0371901106

Logo Catedral ResidenceAdresa dumneavoastra de ip 35.172.230.21 este inregistrata pentru a preveni abuzurile.

Completati mesajul in limita a 500 caractere

Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare a acestui site.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.