Facebook
Twitter
Google
Youtube
Instagram
Pinterest
Newsletter


Apartament 2 camere - Nufar A2
Ansamblul Nordis Residence Baneasa Lake

97.000 €
(+ TVA)

Ansamblul Nordis Residence Baneasa Lake
Logo Nordis Residence Baneasa Lake
Robert Morel
Birou Dezvoltator Exclusiv
Nume: Robert Morel
Tel:

0370 * (Afiseaza numarul)

Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare a acestui site.
Apartament 2 camere
Nr. Bai: 2
Sup. utila int.: 61.00 m2
An constructie: 2019
Etaj: 1
Nr. Terase: 1
Sup terase/gradina: 4 m2
Stadiu: in constructie
Interior: Nou
Semidecomandat
Sup utila totala 65.00 m2

Descriere Apartament 2 camere - Nufar A2

Modelul de apartament 2 camere, bloc Nufar A2  - suprafață utilă interioară de 61.00 mp, terasă cu suprafața de 4.00 mp, este disponibil spre vânzare în ansamblul Baneasa Lake din sectorul 1, București.

Caracteristici Apartament 2 camere - Nufar A2

Suprafata construita: 84.00 m2
Suprafata utila interior: 61.00 m2
Suprafata utila totala: 65.00 m2
Sup utila terase: 4 m2
Sup utila gradina: 0 m2
Disponibiliatate: disponibil
Nr. Terase: 1
Suprafata utila terasa: 4.00 m2
Nr. Bai: 2

Descriere Nordis Residence Baneasa Lake

Nordis Residence Baneasa Lake este un proiect rezidential construit cu responsabilitate fata de mediu ce pune la dispozitia locatarilor sai 67 de apartamente cu 2, 3 si 4 camere, toate acestea beneficiind de terase spatioase si locuri de parcare.

O oaza de liniste langa lacul Baneasa.
Acasa respiri aer curat, dar ramai conectat. Ajungi rapid in oras si in principalele hub-uri de birouri din nordul capitalei, la scoala copiilor, in parc, la supermarket, la mall sau in centre comerciale.
Cand locuiesti in Nordis Residence Baneasa Lake, timpul nu trece. Se economiseste.

Un ansamblu inchis, pentru singuranta familiei si a copiilor. Strazi interioare, cu acces exclusiv pentru rezidenti. Loc de joaca amenajat, spatiu de recreere.
 - 67 Apartamente
 - 1 Parc
 - 1 Zona de Vizitatori

Apartamentele au fost gandite sa satisfaca nevoile unei familii moderne, sa fie practice, durabile, luminoase, spatioase. Locuintele sunt superioare, din punct de vedere calitativ, in raport cu piata.
Spatiile sunt generoase, bine compartimentate, prevazute cu multe spatii de depozitare. Locuintele sunt prevazute cu suprafete vitrate mari, care sa permita patrunderea luminii naturale in toate spatiile apartamentului.


Vecinatati ansamblu

Nordis Residence Baneasa Lake are amenajat in cadrul complexului un loc de joaca ce intruneste toate standardele de siguranta pentru copiii tai, oferindu-le un loc distractiv de joaca unde se pot intalni zilnic cu prietenii.

Obiective de interes:
 - 
Parc Herastrau, Padurea Baneasa;
 - in proximitate se afla si principalele hub-uri comerciale si de birouri ale Bucurestiului:
 - Baneasa Shopping City,
 - sediile mai multor companii de renume,
 - restaurante,
 - fast-food- uri,
 - cafenele,
 - parcuri

Ai nevoie doar de:
 - 1 minut pana la locul de joaca pentru copii
 - 2 minute pana la prima statie de autobuz
 - 3 minute pana la primul centru comercial
 - 4 minute pana la restaurantul preferat
 - 5 minute pana la scoala copiilor
 - 7 minute pana la principalul hub de birouri din nordul capitalei

Toate lucrurile care fac din casa ta „acasa”
Nu stim cand ai ascultat ultima oara linistea, dar promitem sa iti aratam cum e! E o placere sa vii acasa cand totul e asa cum vrei tu. Cand te bucuri de natura, de aer curat, de liniste, de siguranta, de felul in care se bucura copiii si de mica voastra comunitate.

Facilitati ansamblu


• Bariera
• Zona de relaxare
• Spatii verzi
• Paza 24/24
• Parcari supraterane
• Loc de joaca
• Iluminat stradal
• Curte cu acces securizat
• Acces securizat


Date tehnice ansamblu

Structura de rezistenta: beton
Ziduri exterior: caramida
Descriere ziduri exterior:

 - Peretii exteriori sunt realizati din Caramida tip Porotherm 25/30 Light Plus, ce confera un confort termic superior.

Compartimentare intre apartamente: caramida
Descriere compartimentare intre apartamente:

 - La interior peretii despartitori, neportanti, au 12 cm grosime si sunt realizati din zidarie neportanta, pereti din gips- carton pe structura metalica de aluminiu, cu umplutura de vata minerala.

Izolatie termica exterior: polistiren
Descriere izolatie termica:

Placarea cu sistem termoizolant de fatada – compus din vata minerala de 12 cm grosime si tencuiala decorativa, cu proprietati hidrofuge.
Finisajele exterioare sunt alcatuite din:
- termosistem cu finisaj din tencuiala decorativa alba marca Kraft - Brilliant, aplicat pe vata minerala de 12 cm;
- placare caramida aparenta;
- tamplaria usii de acces este metalica, placata cu HPL laminat;
- tamplaria de exterior este realizata din aluminiu, marca Salamander, cu bariera termica si geam termopan securizat, de culoare gri antracit.

Tipurile si dimensiunile golurilor fatadei sunt stabilite prin documentatia PT, modificarea lor (dimensionala sau de locatie) iesind de sub incidenta autorizatiei de construire.
Valoarea ambientala a cladirilor este conferita de volumetrie si jocul de culori al finisajului pe fatada. Finisajul general al fatadei este de tip sistem termoizolant compus din vata minerala de 12 cm grosime si tencuiala decorativa cu proprietpati hidrofuge, in culoare alb, marca Kraft - Brilliant, placata cu bratca (caramida aparenta).

Utiliati:
• Catv
• Gaz
• Canalizare
• Apa
• Curent electric
Descriere utilitati:

 - Fiecare apartament are contorizare individuala pentru energia electrica. De asemenea este prevazut un contor separat pentru spatiile comune.
 - Conductorii folositi pentru traseele electrice sunt din cupru.
 - Aparatele electrice pentru realizarea retelelor din apartamente si spatiile comune, precum si aparatele de microcomutatie (prize, intrerupatoare, comutatoare, doze, tablou electric, sigurante automate) sunt din import, marca Quatro Elettrico.
 - Intr-o apartament, circa jumatate din prize sunt simple si jumatate duble, dar integral de tip schuko (cu impamantare). Fiecare apartament are prevazuta cate prize pentru instalatia de internet.  -  -     - Pentru bucatarii, standard, sunt realizate circuite separate pentru urmatorii consumatori: masina de spalat vase, cuptor/plita electrica, hota, frigider.
 - Realizarea instalatiei electrice implica: racordarea tabloului de apartament la tabloul general al complexului si realizarea circuitelor de la tablourile de apartament pana la aparatele si consumatorii din apartament.
 - Eventualele retele/circuite speciale: sonorizare, sisteme antiefractie etc reprezinta lucrari care ies de sub incidenta dotarilor standard, ele putandu-se realiza ulterior receptionarii apartamentelor de catre cumparator.
 - Iluminatul exterior al cladirii este asigurat prin intermediul corpurilor de iluminat, de tip aplica, montate atat in zona spatiilor private cat si spre spatiile comune.

Contorizare: apometre, contor gaz
Descriere ferestre:

 - Tamplaria exterioara este realizata din profile Alumil, din aluminiu, avand geam tip termopan, clar, cu protectie low-E. Culoarea tamplariei este armonizata cu finisajele de fatada. Feroneria este din aluminiu, marca Gretsch-Unitas.
 - Ferestrele standard sunt intr-un canat sau in doua canate, acestea din urma avand o parte semimobila/simpla-deschidere, cu blocare si o parte mobila, cu dubla- deschidere.
 - Pachetul standard nu cuprinde: rulouri exterioare, plase contra insectelor, aer conditionat. Se va putea opta pentru aceste echipari ulterior receptionarii apartamentelor, achizitionarea si montajul lor constituind lucrari suplimentare.

Usa intrare:
• metal
Descriere usa intrare:

 - Usa de acces pentru fiecare apartament este metalica.
 - Usile de intrare in apartamente sunt cu inchideri multipunct, prevazute cu vizor si perie antipraf, finisate cu panouri decorative.
 - Pentru a se asigura un aspect unitar in interiorul complexului, usile de acces in apartamente sunt identice ca aspect si finisaj.

Descriere podele:

 - Placajele ceramice sunt din import, achizitionate de la Delta Design, la alegerea cumparatorului din gama pusa la dispozitie de vanzator.
 - Parchet in dormitoare, hol si living, pardoseala este finisata cu parchet Holver, din lemn triplu stratificat.
 - Racordarea finisajului de gresie cu cel de parchet s-a realizat cu ajutorul profilelor de trecere.

Descriere climatizare:

 - Pentru a facilita echiparea ulterioara a apartamentelor cu aparate de aer conditionat de tip split, s-au realizat circuite de preinstalare si circuite electrice separate prevazute cu prize care asigura alimentarea electrica a sistemelor de aer conditionat.
Achizitionarea si montarea echipamentelor de aer conditionat reprezinta lucrari care ies de sub incidenta dotarilor standard, ele putandu-se realiza ulterior receptionarii apartamentelor de catre cumparator.

Finisaje si Bugete ansamblu


Descriere usi interior:

 - Usile interioare sunt de tip celular, pline si cu feronerie inox satinat. Usile sunt de import, producator Pinum sau similar.

Finisaje bucatarie:
• gresie
• faianta
Descriere finisaje bucatarie:

 - Placajele ceramice sunt din import, achizitionate de la Delta Design, la alegerea cumparatorului din gama pusa la dispozitie de vanzator.


Finisaje baie:
• faianta
• gresie
• obiecte sanitare
Descriere finisaje baie:

 - Placajele ceramice sunt din import, achizitionate de la Delta Design, la alegerea cumparatorului din gama pusa la dispozitie de vanzator.
 - In baile care nu au ventilatie naturala (ferestre) sunt prevazute coloane de ventilatie, cu grile de ventilatie la fiecare utilizator si cu extractor gama Soler&Palau montat la capat de coloana.
 - Obiectele sanitare sunt din gama Roca iar bateriile din gama Grohe/Kludi.


Pereti:
• vopsea lavabila
Descriere pereti:

 - In interiorul apartamentelor, tencuiala pe peretii de inchidere este de tip tencuiala mecanizata si strat de glet. Tavanele se finiseaza cu gips carton pe structura metalica. Placile din gips-carton utilizate sunt adecvate locatiei de montaj (normale sau rezistente la umezeala).
 - In varianta standard, peretii si tavanele sunt plane, fara elemente decorative (polite, plafoane suspendate, etc.), cu scafe de ascundere a galeriilor pentru perdele si draperii.
 - Vopsitoria peretilor si tavanelor este realizata cu vopsele superlavabile de import, alb, marca Kraft - Brilliant.

Descriere sistem incalzire:

 - Incalzirea si apa calda menajera sunt asigurate de centrala termica proprie, marca Viessmann / Buderus. Centrala termica corespunde, din punct de vedere al sigurantei la incendiu si sigurantei in exploatare, normelor tehnice in vigoare aplicabile.
 - Traseul sistemului de incalzire in pardoseala este marca Rehau.Regim Inaltime

• Parter

• Numar etaje: 3 etaje

Stadiu Proiect


Statut: in constructie

Termen Finalizare


Anul finalizarii: 2019


Modalitati de plata

Credit Prima Casa, Credit Ipotecar, Credit Imobiliar


Contact Ansamblul Nordis Residence Baneasa Lake

Logo Nordis Residence Baneasa Lake
Robert Morel
Birou Dezvoltator Exclusiv
Nume: Robert Morel
Tel:

0370(Afiseaza numarul)

Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare a acestui site.

037

(Afiseaza numarul)

Cere Oferta