Descriere

Terenul se afla in intravilanul Comunei Malu Mare, avand deschidere pe 3 laturi. O deschidere de 443ml la drumul public (asfaltat)Strada Capsunilor si alte doua deschideri de 251, respectiv 364 la drumuri de exploatare. Este pozitionat intr-o zona cu o continua dezvoltare imobiliara.
Aflat la aproximativ 1,5km de hipermarket-ul Selgros, de magazinul de bricolaj Dedeman si de fabrica Ford Romania si la aproximativ 7,7km de centrul orasului Craiova, terenul poate avea destinatii multiple.

Locatia are avantajul de a avea un acces facil catre toate punctele de interes ale orasului. Intrarea in Craiova se face prin DN6/E70, un drum recent reabilitat, cu doua benzi de mers pe ambele sensuri. Accesul catre Bucuresti/DN65/E574 se face prin DN6 legat de Centura de Sud a Craiovei. Catre Aeroport sunt 3 variante de acces, toate 3 cu acces facil, fara blocaje rutiere. Catre Gara Craiova este de asemenea un acces facil prin DN6 si Bulevardul Decebal. Cea mai mare zona comerciala din Craiova, Electroputere Mall, este la doar 5-6 minute distanta cu masina, pe un drum in totalitate cu 2 benzi de circulatie pe sens, acestea fiind doar o parte din locatiile de interes care pot fi usor accesate din locatia prezentata.

Pe o raza de 1,5 – 2km in jurul locatiei prezentate, lucreaza la ora actuala peste 10 000 de oameni, 5 000 fiind zilnic in doar 3 locatii (Dedeman, Selgros, Ford). Primaria Malu Mare a initiat si va finaliza anul acesta elaborarea unui nou PUG, ca raspuns la multiplele solicitari primite in ultimii ani de la foarte multi investitori dornici sa dezvolte in zona proiecte rezidentiale, comerciale si industriale.

Contact

Nume: Daniel Rogociu

Birou Vânzări

Tel: 0730732732Adresa dumneavoastra de ip 3.236.170.171 este inregistrata pentru a preveni abuzurile.

Completati mesajul in limita a 500 caractere

Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare a acestui site.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2021 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.