Valletta Residence are un stand rezervat la TIOR – Targul Imobiliar Online Roman

04-11-2016 / Targul Imobiliar Online Roman

Valletta Residence are un stand rezervat la TIOR – Targul Imobiliar Online RomanAu rămas mai puțin de patru luni până la cel mai important târg imobiliar din 2017 – TIOR. Un alt ansamblu rezidențial care și-a ocupat un stand la singurul Târg Imobiliar Online Român este Valleta Residence

Complexul rezidențial se află în zona Băneasa, pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești. Valletta Residence este format din 6 blocuri moderne, cu 182 de apartamete de 2, 3 sau 4 camere. Cei care își aleg o locuință aici, trebuie să știe că pot achiziționa una dintre cele 19 grădini verzi aflate pe acoperișul blocurilor, care oferă o priveliște deosebită către lac. Complexul este localizat la mică distanță de aeroportul Băneasa, de parcul Herăstrau, Lacul Grivița, Băneasa Shopping City și multe altele.

Poți afla mai multe detalii despre Valletta Residence, atât din pagina ansamblului de pe portalul nostru, dar și din interviul realizat de echipa DezvoltatorImobiliar.ro cu Rima Grinco, Executive Project Consultant.

Vrei să-ți găsești locuința mult visată? Cea mai bună soluție este să alegi TIOR – Târgul Imobiliar Online Român. Nici nu trebuie să ieși din casă! Totul va fi la un click distanță! Te poți plimba printre stand-uri cu ajutorul laptopului, tabletei și chiar al telefonului. Una dintre inovațiile Târgului Imobiliar Online Român – TIOR îți oferă posibilitatea de a vorbi direct cu expozanții. Cum? Cu ajutorul unui chat online. Acesta poate fi accesat de oriunde: de acasă, din vacanță sau de la serviciu. Astfel, dacă ai o întrebare despre casă sau apartamentul pe care l-ai ales, vei primi un răspuns prompt și complet de la dezvoltator. De asemenea, arhiva chat-ului îți oferă posibilitatea să te întorci la discuțiile purtate anterior. Cu alte cuvinte, la TIOR vei accesa singura rețea de socializare imobiliară din România.

Nu uita! De Mărțișor până de Ziua Mamei, te așteptăm la TIOR – singurul târg imobiliar care contează în 2017!

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2020 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.