Un alt ansamblu rezidential vine la TIOR: New Point

30-01-2017 / Targul Imobiliar Online Roman

new point tiorCu o lună înainte de cel mai important eveniment imobiliar din țară, standurile rămase libere la TIOR se ocupă rând pe rând. Ansamblul rezidențial New Point a ales să particile la singurul Târg Imobiliar Online din România. 

Complexul se află în zona Pipera și va cuprinde 6 blocuri cu un regim de înălțime P+9, cu 68 de apartamente pe fiecare bloc. În prima fază, vor fi construite două blocurile urmând ca în următoarele faze să se dezvolte în continuare cele rămase. In faza I mixul de apartamente va fi compus din:  30 studio-uri duble (parter-8), 76 apartamente cu 2 camere (etajele: parter-8) si 30 apartamente cu 3 camere (etajele 1-9).

Prețul unei locuințe din ansamblul rezidențial New Point pornește de la 49.000 Euro.

Dacă vrei să-ți găsești locuința mult visată, cea mai bună soluție este să alegi TIOR – Târgul Imobiliar Online Român. Nici nu trebuie să ieși din casă! Totul va fi la un click distanță! Te poți plimba printre stand-uri cu ajutorul laptopului, tabletei și chiar al telefonului. Una dintre inovațiile Târgului Imobiliar Online Român – TIOR îți oferă posibilitatea de a vorbi direct cu expozanții. Cum? Cu ajutorul unui chat online. 

De pe 1 până pe 8 martie, Târgul Imobiliar Online Român își deschide porțile în online.
Dacă nu ai aflat deja, avem și un concurs pentru tine. Alături de Elvila, la TIOR îți mobilăm întreaga sufragerie. 

Iar dacă ai un proiect imobiliar și vrei să ocupi și tu un stand la TIOR, nu ezita să ne contactezi!

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2020 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.