RAMS Residence ocupa un stand la TIOR – Targul Imobiliar Online Roman

03-02-2017 / Targul Imobiliar Online Roman

RAMS TiorUn alt ansamblu rezidențial a ales să participe la singurul Târg Imobiliar Online Român – TIOR. Este vorba despre complexul RAMS Residence. 

Ansamblul rezidențial RAMS Residence se află în zona Pantelimon din București. Acesta este format din 240 de unități locative - apartamente de 2 camere și garsoniere. RAMS Residence beneficiază de amplasare excepțională, fiind situat în imediata vecinătate a hypermarketului Cora Pantelimon și a parcului de afaceri RAMS CENTER. Cei care aleg o locuință în RAMS Residence dispun de acces auto şi pietonal facil datorită diversităţii mijloacelor de transport în comun care deservesc zona. Prețul unei locuințe în RAMS Residence începe de la 33.000 euro.

Cu o lună înainte de cel mai important eveniment imobiliar din țară, standurile rămase libere la TIOR se ocupă rând pe rând. Ansamblul rezidențial New Point a ales să particile la singurul Târg Imobiliar Online din România. 

Dacă vrei să-ți găsești locuința mult visată, cea mai bună soluție este să alegi TIOR – Târgul Imobiliar Online Român. Nici nu trebuie să ieși din casă! Totul va fi la un click distanță! Te poți plimba printre stand-uri cu ajutorul laptopului, tabletei și chiar al telefonului. Una dintre inovațiile Târgului Imobiliar Online Român – TIOR îți oferă posibilitatea de a vorbi direct cu expozanții. Cum? Cu ajutorul unui chat online. 

De pe 1 până pe 8 martie, Târgul Imobiliar Online Român își deschide porțile în online.

Dacă nu ai aflat deja, avem și un concurs pentru tine. Alături de Elvila, la TIOR îți mobilăm întreaga sufragerie. 

Iar dacă ai un proiect imobiliar și vrei să ocupi și tu un stand la TIOR, nu ezita să ne contactezi!

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2020 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.