Piata imobiliara se muta in online (VIDEO)

22-08-2016 / Targul Imobiliar Online Roman

Piata imobiliara se muta in onlineÎntr-o piață imobiliară comparabilă cu o apă tulbure, mediul online este un refugiu atât pentru dezvoltatori cât și cei care vor să-și găsească o locuință.

Invitată într-o emisiune televizată, Adriana Gheorghe, Marketing Manager – DezvoltatorImobiliar.ro, spune că din observațiile portalului, piața imobiliară se mută cu pași repezi către platformele online. ”Ceea ce am observat și în cazul portalului nostru, atât cumpărătorii cât și dezvoltatorii sunt în online acum. Dezvoltatorii caută să se promoveze, astfel încât cei interesați de locuințe noi să-i găsească și să afle cât mai multe informații despre ei, posibilitățile de finanțare poate chiar și rate la dezvoltatori, iar cumpărătorii sunt cât mai interesați de oferte, de prețuri, de cât de accesibilă poate devini, în timp, chiar dacă nu pe moment, o locuință”, a spus Adriana Gheorghe.

Cine este DezvoltatorImobiliar.ro?

„DezvoltatorImobiliar.ro, singurul portal imobiliar 100% românesc, oferă o gamă largă de servicii pentru dezvoltatorii care vor să-și promoveze proiectele online, totul la un preț foarte avantajos. Pe scurt, de 4 ani oferim o exepriență unică de vizionare online care poate fi pusă și pe site-urile la început de drum, având în vedere că toate site-urile recent lansate nu au adus nimic original pe piață. În plus, DezvoltatorImobiliar.ro este un producător de conținut, inclusiv știri imobiliare, economice și de actualitate pentru cititori, dar și interviuri video pe mai multe teme din domeniul imobiliar și economic. Pe de altă parte, îi ajutăm pe cei care ne vizitează site-ul să descopere idei despre amenajarea locuinței, dar și locuri, oameni și povești interesante marca Fabricat în România”, declara Adriana Gheorghe într-un alt context.

Pentru că studiile de piață realizate de DezvoltatorImobiliar.ro au arătat că 97% dintre respondenți folosesc internetul atunci când vor să cumpere o locuinţă, portalul 100% românesc, DezvoltatorImobiliar.ro lansează TIOR – singurul Târg Imobiliar Online Român.

Târg Imobiliar Online din România – TIOR își va deschide porțile pe 1 martie şi va fi rămâne deschis timp de 8 zile, deci de la Mărțișor până de Ziua Mamei, şi va fi disponibil în secțiunea Târgului Imobiliar Online pe site-ul www.DezvoltatorImobiliar.ro.

Programul târgului va fi între orele 10.00 - 20.00, deci acelaşi ca al unui târg clasic, numai că totul se va desfășura online, din fața laptopului, a tabletei sau a telefonului. Astfel, vizitatorii scapă de aglomerația de la stand, de timpul petrecut în trafic și de căutarea locului de parcare. Vor avea toate informațiile într-un singur loc fără a plăti nicio taxă de intrare.

Ansamblurile rezidențiale vor fi prezentate într-un mod accesibil, complex, dar mai ales complet: tururi virtuale, filmări aeriene, prezentări video, dar și clasicele materiale de promovare în format electronic: flyere, pliante sau mape de prezentare. Cei care aleg să viziteze TIOR, pot participa la concursuri, pot beneficia de reduceri pentru locuințe pe care le găsesc numai la Târgul Imobiliar Online Român.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.