Peste 90% dintre romani cauta pe internet o locuinta

20-07-2016 / Targul Imobiliar Online Roman

 

cautari-onlineUn studiu realizat de DezvoltatorImobiliar.ro a arătat că 97% dintre respondenți folosesc internetul atunci când vor să cumpere o locuință. Pe de altă parte, studiile au mai arătat faptul că 99% dintre cei care au răspuns chestionarului, aleg să acceseze sursele de informare de acasă.

Mai mult decât atât, statisticile spun că telefonul devine încet locul de unde românii își caută cel mai rapid o casă sau un apartament.

Ce vor să găsească pe site-urile de imobiliare? Pozele profesioniste și reale se află pe primul loc în clasamentul respondenților, urmează poziționarea ansamblurilor și numele dezvoltatorului. De reținut este faptul că peste 50% dintre cei care au răspuns întrebărilor, nu vor să vizioneze un imobil înaite de a vedea poze ale acestuia.

Cât despre bani, tinerii care stau deja în chirie sunt dispuși să dea pentru o locuință între 40.000 și 60.000 de euro.

În acest sens, DezvoltatorImobiliar.ro lansează Târgul Imobiliar Online Român, singurul târg imobiliar din România, unde vizitatorii vor fi la un click distanță de locuința mult visată. 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.