Inca un stand ocupat la TIOR: The Park Apartments

15-11-2016 / Targul Imobiliar Online Roman

Inca un stand ocupat la TIOR: The Park ApartmentsÎncet dar sigur, ne apropiem de cel mai important eveniment imobiliar din 2017, TIOR – Târgul Imobiliar Online Român. Un alt ansamblu rezidențial care și-a rezervat un stand la TIOR este The Park Apartments.

Complexul rezidențial se află pe strada Pajiștei, din zona Tineretului, la 10 minute de mers pe jos de stația de metrou Constantin Brâncoveanu și la doar 16 minute de Piața Sudului. Ultimele trei clădiri din proiect vor dispune în zona centrală de un proiect de peisagistică semnat de echipa de arhitecți RPR care se va întinde pe o suprafață de peste 2.000 metri pătrați.

Spațiul dintre blocuri va avea, pe lângă vegetația special aleasă, și o zonă dedicată copiilor, cu piste de alergare pentru cei mici, parcări de biciclete, dar și spații mai retrase, pretabile pentru lucru sau relaxare. Ansamblul rezidențial pune la dispoziție apartamente de 2, 3 sau 4 camere.
Ce facilități mai oferă The Park Apartments, puteți afla de pe DezvoltatorImobiliar.ro

Vrei să-ți găsești locuința mult visată? Cea mai bună soluție este să alegi TIOR – Târgul Imobiliar Online Român. Nici nu trebuie să ieși din casă! Totul va fi la un click distanță! Te poți plimba printre stand-uri cu ajutorul laptopului, tabletei și chiar al telefonului. Una dintre inovațiile Târgului Imobiliar Online Român – TIOR îți oferă posibilitatea de a vorbi direct cu expozanții. Cum? Cu ajutorul unui chat online. Acesta poate fi accesat de oriunde: de acasă, din vacanță sau de la serviciu. Astfel, dacă ai o întrebare despre casa sau apartamentul pe care l-ai ales, vei primi un răspuns prompt și complet de la dezvoltator. De asemenea, arhiva chat-ului îți oferă posibilitatea să te întorci la discuțiile purtate anterior. Cu alte cuvinte, la TIOR vei accesa singura rețea de socializare imobiliară din România.

Nu uita! De Mărțișor până de Ziua Mamei, te așteptăm la TIOR – singurul târg imobiliar care contează în 2017!

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2020 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.