Impreuna cu Elvila iti mobilam sufrageria la TIOR – Targul Imobiliar Online Roman

22-11-2016 / Targul Imobiliar Online Roman

TIOR CONCURS ELVILAOrice locuință nouă are nevoie de un mobilier bun și primitor. Așa că ne-am gândit să te scutim de timpul petrecut prin magazine, dar mai ales să-ți păstrezi banii pentru alte lucruri care te fac fericit. 

Alături de prietenii de la Elvila, am lansat concursul ”ȘI EU VIN LA TIOR, CA SĂ FIU CÂȘTIGĂTOR!”. Care este marele premiu? O sufragerie integral mobilată oferită de Elvila.

Ce trebuie să faci? Urmărește pagina de Facebook TIOR – Târgul Imobiliar Online Român, vezi care este postul de concurs, găsește codul unic pe www.DezvoltatorImobiliar.ro, trimite-l într-un COMENTARIU la acea postare și ești aproape înscris în concurs. Trebuie doar să mai dai un like pe Facebook-ul TIOR, un GOING la evenimentul unicului Târg Imobiliar Online din România și să te abonezi la newsletter. După ce faci asta, ești înscris în cursa pentru marele premiu.

Prima postare de concurs este aceasta:

Regulamentul concursului și mai multe detalii găsești aici.

Nu uita! ȘI EU VIN LA TIOR, CA SĂ FIU CÂȘTIGĂTOR!

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2020 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.