Dream Residence vine la TIOR – Targul Imobiliar Online Roman

05-01-2017 / Targul Imobiliar Online Roman

dream residence tiorÎncepem anul 2017 cu vești bune! Un alt ansamblu rezidențial și-a ocupat un stand la TIOR, singurul Târg Imobiliar Online Român. Este vorba despre Dream Residence care se află în Sudul Capitalei la doar 4 km de Piața Unirii. Complexul rezidențial este alcătuit din 8 blocuri de apartamente noi în Rahova. 

Ansamblul Dream Residence Rahova, a ajuns la faza 5 de dezvoltare, în care se vor construi 10 blocuri, ce vor avea în componență aproximativ 750 de garsoniere și apartamente de 2 și 3 camere.

Vrei să-ți găsești locuința mult visată? Cea mai bună soluție este să alegi TIOR – Târgul Imobiliar Online Român. Nici nu trebuie să ieși din casă! Totul va fi la un click distanță! Te poți plimba printre stand-uri cu ajutorul laptopului, tabletei și chiar al telefonului. Una dintre inovațiile Târgului Imobiliar Online Român – TIOR îți oferă posibilitatea de a vorbi direct cu expozanții. Cum? Cu ajutorul unui chat online. Acesta poate fi accesat de oriunde: de acasă, din vacanță sau de la serviciu. Astfel, dacă ai o întrebare despre casa sau apartamentul pe care l-ai ales, vei primi un răspuns prompt și complet de la dezvoltator. De asemenea, arhiva chat-ului îți oferă posibilitatea să te întorci la discuțiile purtate anterior. Cu alte cuvinte, la TIOR vei accesa singura rețea de socializare imobiliară din România.

Dacă nu ai aflat deja, avem și un concurs pentru tine. Alături de Elvila, la TIOR îți mobilăm întreaga sufragerie. 

Iar dacă ai un proiect imobiliar și vrei să ocupi și tu un stand la TIOR, nu ezita să ne contactezi!

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2020 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.