Delta Studio alege TIOR – Targul Imobliar Online Roman

27-01-2017 / Targul Imobiliar Online Roman

delta studio tiorTârgul Imobiliar Online Român a stârnit interesul atât dezvoltatorilor sau agențiilor imobiliare, cât și companiilor ce se ocupă de amenajările interioare care vin la fix atunci când achiziționezi o locuință nouă. 

Unul dintre puținele standuri rămase libere la TIOR a fost ocupat de Delta Studio. Aceștia te vor ajuta cu sfaturi, idei și materiale pentru a-ți amenaja locuința exact cum îți dorești.

”Îmbunătățim calitatea vieții prin design de interior de înaltă valoare (estetică și funcțională), pe care suntem capabili să îl oferim la un cost (timp și bani) accesibil unei categorii largi de beneficiari. Suntem trend-setteri și prima opțiune pentru toți cei care apreciază valoarea designului interior”, spun cei de la Delta Studio.

Dacă vrei să-ți găsești locuința mult visată, cea mai bună soluție este să alegi TIOR – Târgul Imobiliar Online Român. Nici nu trebuie să ieși din casă! Totul va fi la un click distanță! Te poți plimba printre stand-uri cu ajutorul laptopului, tabletei și chiar al telefonului. Una dintre inovațiile Târgului Imobiliar Online Român – TIOR îți oferă posibilitatea de a vorbi direct cu expozanții. Cum? Cu ajutorul unui chat online. Acesta poate fi accesat de oriunde: de acasă, din vacanță sau de la serviciu. Astfel, dacă ai o întrebare despre casa sau apartamentul pe care l-ai ales, vei primi un răspuns prompt și complet de la dezvoltator. De asemenea, arhiva chat-ului îți oferă posibilitatea să te întorci la discuțiile purtate anterior. Cu alte cuvinte, la TIOR vei accesa singura rețea de socializare imobiliară din România.

Doar o lună ne mai desparte de cel mai important eveniment imobiliar al anului. De pe 1 până pe 8 martie, Târgul Imobiliar Online Român își deschide porțile în online.

Dacă nu ai aflat deja, avem și un concurs pentru tine. Alături de Elvila, la TIOR îți mobilăm întreaga sufragerie. 

Iar dacă ai un proiect imobiliar și vrei să ocupi și tu un stand la TIOR, nu ezita să ne contactezi!

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.