De ce trebuie sa alegi TIOR – Targul Imobiliar Online Roman? (VIDEO)

13-10-2016 / Targul Imobiliar Online Roman

TIOR -  Targ Imobiliar Online RomanAccesibilitate și confort. Acestea sunt cuvintele care definesc TIOR, singurul Târg Imobiliar Online organizat vreodată în România. Vrei să-ți găsești locuința mult visată? Cea mai bună soluție este să alegi Târgul Imobiliar Online Român. Totul va fi la un click distanță!

Pentru că orice locuință nouă trebuie amenajată pe placul fiecărui cumpărător, nu mai trebuie să mergi din magazin în magazin după mobilă sau decorațiuni, le vei găsi pe toate într-un singur loc – la TIOR.

”Putem să intrăm virtual în fiecare stand, fie că vorbim de standul unei locuințe, apartament sau casă. Vedem toate informațiile necesare: descrierea locației, localizarea pe hartă, fotografii sugestive, cât și standuri cu parteneri din domeniul amenajărilor interioare. (...) De ce să nu facem aceste lucruri de pe laptop, telefon sau de pe orice device?”, a spus într-un interviu, Adriana Gheorghe, Marketing Manager - DezvoltatorImobiliar.ro

Inovația pe care o aduce TIOR este chat-ul prin care cumpărătorul poate afla toate informațiile direct de la dezvoltator.

”Puteți să vorbiți prin intermediul unui chat cu dezvoltatorul respectivului proiect rezidențial și astfel aflați toate informațiile necesare. Ei vă pot furniza prin intermediul chat-ului documentația necesară”, a menționat Adriana Gheorghe. Cu alte cuvinte, TIOR aduce pe piață prima rețea de socializare imobiliară.

Mai mult decât atât, vor fi reduceri, oferte și concursuri pregătite special pentru vizitatorii care vor trece pragul online al târgului. Așa că nu vă grăbiți să vă cumpărați locuința acum.

De Mărțișor până de Ziua Mamei, te așteptăm la TIOR – singurul târg imobiliar online din România!

Urmărește întreg interviul cu Adriana Gheorghe, Marketing Manager - DezvoltatorImobiliar.ro și află mai multe detalii despre TIOR.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.