Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
14-08-2016 / Targul Imobiliar Online Roman
De ce aleg dezvoltatorii TIOR – Targul Imobiliar Online Roman

De ce aleg dezvoltatorii TIOR – Targul Imobiliar Online RomanDacă până acum v-am spus de ce trebuie să aleagă vizitatorii TIOR, acum a venit timpul să aflați care sunt avantajele și beneficiile celor care vor avea un stand la singurul Târg Imobiliar Online Român.

Ce oferă TIOR dezvoltatorilor?

În primul rând, vânzări garantate. Expunere îndelungată a ansamblului rezidențial de până la 8 luni. Targetarea unei noi categorii de vizitatori, care nu merg la târgurile offline. În al doilea rând, costurile pentru un stand la TIOR sunt cu 50% la sută mai mici față de un târgurile cu care ne-am obișnuit până acum. Cum este posibil? Nu este necesară amenajarea standului, nu este nevoie de o echipă alocată iar costurile pentru materialele promoționale sunt zero.

Mai mult decât atât, confortul este unul dintre cele mai importante avantaje. Pentru că trăim în era vitezei și a tehnologiei, cel care are un stand la TIOR îl poate accesa de oriunde: de la birou, de acasă sau din vancață. De asemenea, consola de administrare îl ajută pe expozant să vadă în timp real cine îi vizitează standul și să interacționeze cu posibilii clienți.

Târgul Imobiliar Online din România – TIOR se lansează pe 1 martie şi va fi deschis timp de 8 zile, deci de la Mărțișor până de Ziua Mamei, şi va fi disponibil în secțiunea Târgului Imobiliar Online pe site-ul www.DezvoltatorImobiliar.ro.

Programul târgului va fi între orele 10.00 - 20.00, deci acelaşi ca al unui târg clasic, numai că totul se va desfășura online, din fața laptopului, a tabletei sau a telefonului. Astfel, vizitatorii scapă de aglomerația de la stand, de timpul petrecut în trafic și de căutarea locului de parcare. Vor avea toate informațiile într-un singur loc fără a plăti nicio taxă de intrare.

Ansamblurile rezidențiale vor fi prezentate într-un mod accesibil, complex, dar mai ales complet: tururi virtuale, filmări aeriene, prezentări video, dar și clasicele materiale de promovare în format electronic: flyere, pliante sau mape de prezentare. Cei care aleg să viziteze TIOR, pot participa la concursuri, pot beneficia de reduceri pentru locuințe pe care le găsesc numai la Târgul Imobiliar Online Român.