Cerul Vlasiei va fi prezent la TIOR – Targul Imobiliar Online Roman

06-09-2016 / Targul Imobiliar Online Roman

Cerul Vlasiei va fi prezent la TIOR – Targul Imobiliar OnlineAnsamblul rezidențial Cerul Vlăsiei are deja un stand ocupat la TIOR - singurul Târg Imobiliar Online Român. Construit în zona de Nord a Capitalei, în Moara Vlăsiei, complexul cuprinde 14 case noi, de 4 și 5 camere.

Cei care își aleg o locuință în ansamblul rezidențial Cerul Vlăsiei vor avea o priveliște de neuitat datorită locației unice din peninsula Căldărușani. Mai mult decât atât, ansamblul rezidențial are deschidere pe ambele laturi ale lacului. De asemenea, complexul este situat în aproprierea mai multor facilități, cum ar fi: cel mai mare spa din Europa (Therme București), mall-ul Băneasa, Edenland Parc Aventura, DN 1, Șoseaua Pipera-Tunari și Autostrada București - Brașov.

Mai multe detalii puteți găsi pe pagina ansamblului Cerul Vlasiei de pe www.DezvoltatorImobiliar.ro
Târgul Imobiliar Online din România – TIOR se lansează pe 1 martie şi va fi deschis timp de 8 zile, de la Mărțișor până de Ziua Mamei, şi va fi disponibil în secțiunea Târgului Imobiliar Online pe site-ul www.DezvoltatorImobiliar.ro.

Programul târgului va fi între orele 10.00 - 20.00, deci acelaşi ca al unui târg clasic, numai că totul se va desfășura online, din fața laptopului, a tabletei sau a telefonului. Astfel, vizitatorii scapă de aglomerația de la stand, de timpul petrecut în trafic și de căutarea locului de parcare. Vor avea toate informațiile într-un singur loc fără a plăti nicio taxă de intrare.

Ansamblurile rezidențiale vor fi prezentate într-un mod accesibil, complex, dar mai ales complet: tururi virtuale, filmări aeriene, prezentări video, dar și clasicele materiale de promovare în format electronic: flyere, pliante sau mape de prezentare. Cei care aleg să viziteze TIOR, pot participa la concursuri, pot beneficia de reduceri pentru locuințe pe care le găsesc numai la Târgul Imobiliar Online Român.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2020 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.