Cereanca Natura are un stand rezervat la TIOR – Targul Imobiliar Online Roman

14-10-2016 / Targul Imobiliar Online Roman

Cereanca Natura are un stand rezervat la TIOR – Targul Imobiliar Online RomanStandurile la TIOR se ocupă rând pe rând. Un alt ansamblu rezidențial care și-a rezervat un stand la singurul Târg Imobiliar Online Român este Cereanca Natura. Complexul se află în Săbăreni, județul Giurgiu, la numai 10 minute distanță de Centrul Comercial Militari. 

Ansamblul Cereanca Natura oferă case de vânzare cu 4 camere, începând de la 69.000 Euro. Cei care își aleg aici o locuință, vor beneficia de spații verzi generoase, aproximativ 2.700 de mp, accesibile doar locuitorilor din complex. Mai multe detalii despre Cereanca Natura, găsiți pe pagina ansamblului de pe www.DezvoltatorImobiliar.ro

Vrei să-ți găsești locuința mult visată? Cea mai bună soluție este să alegi TIOR – Târgul Imobiliar Online Român. Nici nu trebuie să ieși din casă! Totul va fi la un click distanță! Te poți plimba printre stand-uri cu ajutorul laptopului, tabletei și chiar al telefonului. Una dintre inovațiile Târgului Imobiliar Online Român – TIOR îți oferă posibilitatea de a vorbi direct cu expozanții. Cum? Cu ajutorul unui chat online. Acesta poate fi accesat de oriunde: de acasă, din vacanță sau de la serviciu. Astfel, dacă ai o întrebare despre casă sau apartamentul pe care l-ai ales, vei primi un răspuns prompt și complet de la dezvoltator. De asemenea, arhiva chat-ului îți oferă posibilitatea să te întorci la discuțiile purtate anterior. Cu alte cuvinte, la TIOR vei accesa singura rețea de socializare imobiliară din România.

Nu uita! De Mărțișor până de Ziua Mamei, te așteptăm la TIOR – singurul târg imobiliar care contează în 2017!

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2020 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.