Ce standuri s-au mai ocupat la TIOR – Targul Imobiliar Online Roman

17-02-2017 / Targul Imobiliar Online Roman

Ce standuri s-au mai ocupat la TIOR – Targul Imobiliar Online RomanA început deja numărătoare inversă pănă la cel mai important eveniment imobiliar al anului, TIOR – unicul Târg Imobiliar Online Român. 

Standurile rămase libere se ocupă rapid, așa că astăzi vă anunțăm faptul că TIOR ajunge și la Iași. Agenția Imobiliară ImoConfort din Iași a fost prima agenție din inima Moldovei care și-a rezervat un stand la Târgul Imobiliar Online Român.

Revenim în București și vă anunțăm că ultimele ansambluri rezidențiale înscrise sunt Trend Residence și Palladium Residence, aflate în Vestul Capitalei.

Mai mult decât atât, partenerul nostru ELVILA va fi prezent la Târg cu oferte de nerefuzat în materie de mobilier.

În plus, alte două agenții din București au ales Târgul Imobiliar Online Român. Este vorba despre Agenția Proestate și Aria Homes. Ce oferte au pregătit, veți afla începând de pe 1 martie vizitând TIOR.

Dacă vrei să-ți găsești locuința mult visată, cea mai bună soluție este să alegi TIOR – Târgul Imobiliar Online Român. Nici nu trebuie să ieși din casă! Totul va fi la un click distanță! Te poți plimba printre stand-uri cu ajutorul laptopului, tabletei și chiar al telefonului. Una dintre inovațiile Târgului Imobiliar Online Român – TIOR îți oferă posibilitatea de a vorbi direct cu expozanții. Cum? Cu ajutorul unui chat online.

Așa că notează în calendar: de pe 1 până pe 8 martie, Târgul Imobiliar Online Român își deschide porțile în online.

Iar dacă ai un proiect imobiliar și vrei să ocupi și tu un stand la TIOR, nu ezita să ne contactezi!

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2020 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.