Astăzi este ultima zi când poți profita de ofertele de la TIOR – Târgul Imobiliar Online Român

08-03-2017 / Targul Imobiliar Online Roman

Astăzi este ultima zi când poți profita de ofertele de la TIOR 8 Martie – Ziua Internațională a Femeii dar și ultima zi în care poți profita de ofertele exclusive de locuințe la TIOR – Târgul Imobiliar Online Român.

Reduceri de până la 40.000 euro te așteaptă în standurile online. Peste 35 de dezvoltatori și agenții imobiliare din București, Iași, Brașov, Cluj și Ilfov au ales să participe la TIOR.

Sunt prețuri pentru toate buzunarele, inclusiv pentru cei care vor să-și achiziționeze o locuință prin programul Prima Casă.

Iar dacă ai nevoie de sfaturi pentru amenajarea locuinței abia achiziționate, poți sta de vorbă cu specialiștii prezenți la târg pentru a primi cele mai bune sfaturi în materie de design interior.

Cum ajungi la TIOR? Nici nu trebuie să ieși din casă! Totul este la un click distanță, accesând TIOR – Târgul Imobiliar Online Român! Te poți plimba printre stand-uri cu ajutorul laptopului, tabletei și chiar al telefonului. Una dintre inovațiile Târgului Imobiliar Online Român – TIOR îți oferă posibilitatea de a vorbi direct cu expozanții. Cum? Cu ajutorul unui chat online.

Poți participa și la concurs unde ai șansa să câștigi o sufragerie complet mobilată oferită de Elvila. Ce trebuie să faci?

  • găsește codul unic pe www.DezvoltatorImobiliar.ro, trimite-l într-un COMENTARIU la postarea nouă de concurs de pe pagina de facebook TIOR.
  • dă un like pe Facebook-ul TIOR, un GOING la evenimentul unicului Târg Imobiliar Online din România și să te abonezi la newsletter.

Mai multe detalii și regulamentul concursului le găsești aici.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2020 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.