Agentia Imobiliara IMONERIA vine la TIOR – Targul Imobiliar Online Roman

28-10-2016 / Targul Imobiliar Online Roman

imoneria tiorTIOR a stârnit interesul și agențiilor imobiliare, nu doar a dezvoltatorilor. Un alt stand a fost ocupat de agenția imobiliară IMONERIA, la singurul Târg Imobiliar Online Român. Aceasta va prezenta la TIOR cele mai bune oferte din portofoliul agenției. 

IMONERIA este pe piață de la începutul anului 2016 și are în portofoliu până în momentul de față 20 de proiecte imobiliare. Reprezentații agenției spun că numele a venit dintr-o concluzie că ceea ce fac este mai degrabă o ”inginerie imobiliară”.

De ce au ales TIOR - Târgul Imobiliar Online Român?

”Am ales TIOR pentru același motiv pentru care am ales să colaborăm și cu dezvoltatorimobiliar.ro în primul rând: inovație. De la lansare până în momentul de față ați venit de fiecare dată cu ceva nou, iar acesta este un lucru prin care ne identificăm și noi, îl admirăm și îl respectăm. Sunteți unici în modalitatea de prezentare online a proprietăților, iar, prin TIOR, unici în România pentru viziunea și realizarea primului târg online pentru segmentul imobiliar.”, ne-a spus Emil Bordei, Senior Manager – IMONERIA.

Agenția IMONERIA va fi prezentă la TIOR cu 5 oferte, printre care se numără și Pallady Villas.

Vrei să-ți găsești locuința mult visată? Cea mai bună soluție este să alegi TIOR – Târgul Imobiliar Online Român. Nici nu trebuie să ieși din casă! Totul va fi la un click distanță! Te poți plimba printre stand-uri cu ajutorul laptopului, tabletei și chiar al telefonului. Una dintre inovațiile Târgului Imobiliar Online Român – TIOR îți oferă posibilitatea de a vorbi direct cu expozanții. Cum? Cu ajutorul unui chat online. Acesta poate fi accesat de oriunde: de acasă, din vacanță sau de la serviciu. Astfel, dacă ai o întrebare despre casă sau apartamentul pe care l-ai ales, vei primi un răspuns prompt și complet de la dezvoltator. De asemenea, arhiva chat-ului îți oferă posibilitatea să te întorci la discuțiile purtate anterior. Cu alte cuvinte, la TIOR vei accesa singura rețea de socializare imobiliară din România.

Nu uita! De Mărțișor până de Ziua Mamei, te așteptăm la TIOR – singurul târg imobiliar care contează în 2017!

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2020 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.