A început a doua ediție TIOR – singurul Târg Imobiliar Online din România

05-06-2017 / Targul Imobiliar Online Roman

capturaDe astăzi, timp de o săptămână, sunteți din nou la un click distanță de locuința mult visată! Târgul Imobiliar Online Român și-a deschis pentru a doua oară în acest an porțile în online.

 90 de standuri îi așteaptă pe vizitatori la Ediția Verii. Până pe 11 iunie,  cei care își caută o locuință se pot plimba virtual printre standuri, unde pot profita de cele mai bune oferte imobiliare din această vară.

Și pentru că orice locuință nouă trebuie amenajată pe gusturile fecărui cumpărător, cei de la Elvila și Delta Studio vă așteaptă cu sfaturi pentru design-ul interior.

 Mai mult decât atât, dacă ești fan TIOR, poți câștiga o bucătărie complet mobilată oferită de Elvila. Mai multe detalii despre concurs găsești pe pagina de Facebook – TIOR.    

Târgul Imobiliar Online Român poate fi accesat de oriunde și de pe orice device, fie laptop, tabletă sau telefon. Cu alte cuvinte, nu contează dacă ești la mare, la munte sau la serviciu.

Una dintre inovațiile TIOR, îți oferă posibilitatea de a vorbi direct cu expozanții. Cum? Cu ajutorul unui chat online.

Târgul Imobiliar Online Român poate fi accesat de pe www.tior.ro sau din secțiunea dedicată evenimentului de pe site-ul DezvoltatorImobiliar.ro

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro este unul dintre cele mai importante portaluri imobiliare din România, cu peste sute de oferte de apartamente și case noi din toată țara. Toate complexurile rezidențiale promovate beneficiază de prezentări în detaliu, ce includ fotografii profesionale, tururi virtuale, filmări aeriene, dar și descrieri amanunțite ale fiecărui ansamblu rezidențial, casă sau apartament în parte.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2020 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.