150.000 de afisari ale ofertelor si 24.000 de vizitatori unici la prima editie a Targului Imobiliar Online Roman – TIOR

10-03-2017 / Targul Imobiliar Online Roman

tior vizitatoriÎntre 1 și 8 Martie, cei care au fost în căutarea unei locuințe noi s-au putut plimba printre standurile virtuale de la TIOR, primul Târg Imobiliar Online organizat în România. 

Prima ediției TIOR - Mărțișor 2017 a adunat 40 de standuri, cu peste 240 de oferte de locuințe noi (apartamente, garsoniere, case) din București, Ilfov, Cluj, Brașov, Ploiești și Iași.

Au fost aproximativ 150.000 de afișări ale ofertelor prezente la TIOR și 24.000 de vizitatori unici care s-au plimbat prin standurile virtuale de la Târgul Imobiliar Online Român, a declarat în cadrul emisiunii DI Live de pe pagina de Facebook a portalului DezvoltatorImobiliar.ro, Cristian Gheorghe - Sales Manager, TIOR.

În urma discuțiilor cu dezvoltatorii și agențiile imobiliare prezente la TIOR, feedback-ul a fost unul pozitiv, iar în perioada 1- 8 Martie aceștia au confirmat că deja au avut multe vizionări.

Cele mai căutate tipuri de locuințe în București au fost apartamentele de 2 camere aflate în Centru - Nord și s-a putut observa o cerere mai mare pentru apartamentele cu suprafața utilă de peste 60 de mp.

În perioada 5-7 iunie 2017 va avea loc a doua ediție TIOR – Târgul Imobiliar Online Român, unde organizatorii se așteaptă ca numărul de standuri să crească cu 50%.

Chiar dacă proiectul care prevede ca TVA-ul pentru achiziția de locuințe să fie 0, prețurile nu vor scădea, cel puțin în următoarele 6 luni, a mai punctat Cristian Gheorghe, Sales Manager – TIOR. În plus, se așteaptă o creștere a ansamblurilor noi din zona Centru-Vest a țării în acest an.

Până pe 31 martie, puteți participa la concursul organizat la TIOR, unde aveți șansa de a câștiga o sufragerie complet mobilată.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2020 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.