Urban Plaza va fi cel mai inalt proiect imobiliar din Braşov

24-02-2021 / Blog stiri imobiliare

După Bucureşti, Braşovul rămâne la înălţime şi în ceea ce priveşte dezvoltarea imobiliară, la poalele Tâmpei urmând să fie construite unele dintre cele mai înalte blocuri turne din ţară.
Acestea ar urma să fie ridicate pe strada Carpaţilor, în cadrul ansamblului Urban Plaza, dezvoltat de către compania Urban Invest. Cele două blocuri turn vor avea o înălţime de 70 de metri şi peste 20 de etaje, acestea urmând să fie realizate în cea de-a treia etapă de dezvoltare a noii zone rezidenţiale. În cele două turnir vor fi amenajate atât locuinţe, cât şi aparthoteluri.
Urban Plaza va mai cuprinde alte 21 de clădiri, de 8 şi 10 etaje, o clădire cu 6 etaje cu spaţii dedicate birourilor., în total urmând să fie amenajate 2.000 de apartamente cu structuri variate.

Dezvoltatorul imobiliar Urban Invest îşi doreste ca acest nou proiect imobiliar de pe strada Carpaţilor să devină un nucleu social, punând la dispoziţia viitorilor locatari o diversitate a serviciilor, cu oportunităţi comerciale, hoteliere, dar şi de relaxare atât într-un parc dispus pe o suprafaţă de 10.000 de mp, cât şi într-un centru de fitness şi spa sau în atmosfera restaurantelor şi cafenelelor.

Experienţa din ultimii 12 ani a echipei Urban Invest a fost pusă în conturarea acestui nou proiect, a cărui dezvoltare va începe pe terenul de 10 hectare al fostei fabrici Prefa din Braşov. Compania imobiliară ar urma să construiască în cadrul noului ansamblu rezidenţial şi cele mai inalte cladiri din Braşov, cu peste 20 de etaje.

Urban Invest a intrat pe piaţa imobiliară în anul 2007, iar Ionuţ Angheluş a decis să îşi formeze propria echipă de constructori din primii ani de activitate, pentru un control mai bun al calitatii. De la primul proiect şi până în prezent, Ionuţ Anghelus a căutat să îmbunătăţească produsul pe care îl vinde şi tocmai de aceea este în fiecare zi pe şantier alături de colegii săi pentru a căuta cele mai bune soluţii, astfel ca apartamentele pe care le oferă să fie cu adevărat acasă pentru cei care le achiziţionează.

Sursa: BZB.RO

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2021 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.