Facebook
Twitter
Google
Youtube
Instagram
Pinterest
Newsletter
10-07-2018 / Blog stiri imobiliare
Turnul Jeddah: Cum arată acum cel mai înalt zgârie-nori din lume?
Acestea sunt imaginile care arată ceea ce va fi cunoscut în curând ca cea mai înaltă clădire din lume care se ridică din deșert.
 
Fotografia postată de Mihail Dezvoltatorimobiliar.
 
Fotografia postată de Mihail Dezvoltatorimobiliar.
 
 
Atunci când Turnul Jeddah cu o înălțime de 1000 de metri, în Arabia Saudită, se deschide în 2020, va distruge emblema Burj Khalifa
din tărâmul Dubaiului ca cel mai înalt zgârie-nori din lume cu 828 de metri. Construcția reperului este estimată la 1,4 miliarde de dolari.
La sfârșitul anului 2017, turnul avea o înălțime de 252 de metri și avea deja vederi expansive ale regatului.
 
Fotografia postată de Mihail Dezvoltatorimobiliar.
 
Un reper mondial
 
În timp ce astăzi situl este înconjurat de deșert, la finalizarea turnului va fi centrul dezvoltării Jeddah Economic City.
În 2020, vom începe să vedem lucrurile: veți vedea turnul, veți vedea mall-ul, veți vedea multe alte proiecte", spune Mounib Hammoud, CEO
al companiei economice Jeddah. Dispunând de o suprafață totală de 2,6 milioane de metri pătrați (243 866 de metri pătrați) cu peste 252 de etaje, turnul va cuprinde, de asemenea, cea mai mare punte de observare din lume la 664 de metri de la sol, cu o suprafață de 500 m², platformă în aer liber.
 
Alte facilități includ un hotel Four Seasons de cinci stele și 97 de apartamente aflate în proprietate, inclusiv șapte duplexuri. Birourile vor reprezenta șapte etaje, unde vor fi patru "etaje rezidențiale" care vor include 325 de apartamente. Ascensoarele vor atinge o înălțime record de 660 de metri, în timp ce ascensoarele cu dublă platformă care iau vizitatorii direct la puntea de observare de la nivelul 1 al clădirii pot călători la 12,5 mile pe oră. Cu alte cuvinte, pot transfera oaspeții la punte, accesați de la etajele 157 și 158, în 66,5 secunde.
 
 
 
 

Fotografia postată de Mihail Dezvoltatorimobiliar.

 

 

Dezvoltatorimobiliar.ro portalul de ansambluri rezidentiale, apartamente, case, vile, ansambluri comerciale, spatii comerciale, birouri, terenuri, Targul Imobiliar Online Roman.