Raiffeisen Bank a lansat un program de loializare impreuna cu partenerul sau World Class

28-05-2018 / Blog stiri imobiliare

rbanka

 

Raiffeisen Bank promoveaza unui stil de viata activ si sanatos, fiind un partener traditional al initiativelor sportive cum sunt Maratonul International Bucuresti, Raiffeisen Runners sau programul de inchiriere biciclete, I’VELO.

In parteneriat cu World Class, Raiffeisen Bank lanseaza astazi un program de loializare pentru clientii sai persoane fizice, printr-o platforma dedicata de unde pot fi accesate abonamente la cluburile de fitness.

Prin acest proiect Raiffeisen Bank sprijina ecosistemele pe care le genereaza impreuna cu companiile care ii sunt clienti, dar si cu persoanele fizice, actionand ca un liant. Prin plata online cu cardul Raiffeisen Bank pe site-ul raiffeisen.worldclass.ro, doritorii beneficiaza de o oferta speciala de abonamente World Class.

Clientii Raiffeisen Bank persoane fizice isi pot activa online abonamentele World Class pe platforma dedicata raiffeisen.worldclass.ro. Abonamentul poate fi platit cu cardul de debit sau de cumparaturi Raiffeisen Bank, chiar si in 12 rate fara dobanda.

Citeste stirea originala

 

 

Dezvoltatorimobiliar.ro portalul de ansambluri rezidentiale, apartamente, case, vile, ansambluri comerciale, spatii comerciale, birouri, terenuri, Targul Imobiliar Online Roman.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.