H Pipera Lake - HAGAG Development Europe

31-01-2019 / Blog stiri imobiliare
H Pipera Lake  este o investiție de peste 90 de milioane de euro a dezvoltatorului imobiliar israelian Hagag Development Europe. Localizat pe malul lacului Pipera, proiectul va fi ridicat pe o suprafață de teren de 57.000 de metri pătrați și va avea în total aproximativ 120.000 de metri pătrați construiți de apartamente, derulându-se în trei faze de construcție.  Primele clădiri din cadrul proiectului vor fi livrate în a doua jumătate a anului 2019.
 
HAGAG Development Europe este un dezvoltator imobiliar care se concentrează pe proiecte imobiliare rezidențiale și comerciale din România. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică mai mult de 150 de milioane de euro investite ăn zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului.
 
Acționarii grupului și echipa locală de management au fost implicați în achiziționarea, aprobarea planificării, construcția și livrarea a diferite proiecte imobiliare de referință în ultimii 15 ani în Israel și România. Echipa din România incorporează profesioniști în domeniul imobiliar, ingineri, manageri de proiect, specialiști în marketing, avocați, dar și un departament de raportare financiară.
 

DEZVOLTATORIMOBILIAR.RO 

ANSAMBLURI REZIDENTIALE

APARTAMENTE

CASE/VILE

TERENURI

 

Pe portalul imobiliar DezvoltatorImobiliar.ro, gasiti cele mai noi oferte imobiliare din ansamblurile rezidentiale,apartamente,case,vile, ansambluri comerciale, birouri, spatii comerciale, terenuri de vanzare, inchiriere din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti.
Servicii de promovare imobiliara si marketing online dedicate pentru dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti. Servicii conexe filmari aeriene, machete ansambluri rezidentiale, prezentari video, fotografii profesionale,tururi virtuale 360.

 

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.