Lazar Residence este construit chiar in centrul Iasului, la 150m de centrul comercial Pallas

18-06-2019 / Blog stiri imobiliare

MCM Construct  unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Iasi a construit si vandut in ultimii ani sute de apartamente noi cu un standard inalt de calitate venind in intampinarea cerintelor din piata locala de locuinte. Concept Family, Concept Salciilor, Concept Residence, Premium Residence, Complexul Vasile Lupu si Lazar Residence sunt proiectele dezvoltate de MCM Construct in diverse zone ale Iasului toate avand garantia calitatii deja consacrata de dezvoltator.

Lazar Residence este construit chiar in centrul Iasului, la 150m de  centrul comercial Pallas, la doi pasi de mall, cafenele, restaurante și toate celelalte puncte de interes ale orasului.  Este cea mai recenta constructie de apartamente noi din Iasi, cu apartamente de lux, suprafete bine compartimentate, structura de rezistenta deosebita a constructiei, curte privata,loc de joaca si finisaje deosebite.Apartamentele beneficiaza de parcare subterana si supraterana cu sistem de control acces, contoare individuale de gaz, energie electrică și apă situate pe casa scării,instalatie termica si sanitara ingropata, compartimentari intrea apartamente din caramida, lifturi de ultima generatie.

 Exista mai multe stiluri de pozitionare si compartimentare ale apartamentelor astfel incat clientii pot opta in functie de nevoile lor. Fie că este vorba de un apartament cu una, două sau trei camere, confortul, finisajele, poziționarea și oportunitățile de petrecere a timpului liber în proximitatea complexului nu au rival în Iași.

Vezi AICI mai multe detalii despre Ansamblu Rezidential Lazar Residence

DEZVOLTATORIMOBILIAR.RO 

ANSAMBLURI REZIDENTIALE

APARTAMENTE

CASE/VILE

TERENURI

 

Pe portalul imobiliar DezvoltatorImobiliar.ro, gasiti cele mai noi oferte imobiliare din ansamblurile rezidentiale,apartamente,case,vile, ansambluri comerciale, birouri, spatii comerciale, terenuri de vanzare, inchiriere din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti.
Servicii de promovare imobiliara si marketing online dedicate pentru dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti. Servicii conexe filmari aeriene, machete ansambluri rezidentiale, prezentari video, fotografii profesionale,tururi virtuale 360.

 

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.