Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
27-12-2013 / Blog stiri imobiliare
Care sunt destinatiile de Craciun preferate ale romanilor

Care sunt destinatiile de Craciun preferate ale romanilorSărbătorile de iarnă reprezintă ocazia perfectă pentru relaxare şi petrecere a timpului liber alături de cei dragi. În ultima perioadă, tot mai mulţi români preferă să-şi petreacă aceste sărbători în destinaţii exotice, departe de frigul din ţară.

 

Potrivit unor studii recente, românii cheltuie, în medie, 2.000 de euro de persoană pentru a-şi petrece Sărbătorile de iarnă în ţări exotice. Printre statele cele mai căutate de conaţionalii noştri sunt Thailanda, Kenya, Mexic, Mauritius sau Maldive. De asemenea, există şi suficienţi “curajoşi”, care optează pentru destinaţii mai nordice, precum Laponia, Islanda sau Finlanda.

 

Crăciunul în Europa, la preţuri mult mai accesibile

 

Pentru cei care nu-şi pot permite să cheltuie mii de euro cu ocazia sărbătorilor de iarnă, agenţiile de turism vin cu oferte tentante, în diverse oraşe ale Europei. Spre exemplu, un bilet de 2 persoane la Viena, ce include cazare în hotel de 3 stele (în cameră dublă), tur al oraşului şi asistenţă turistică în limba română poate fi achiziţionat pentru doar 179 de euro.

 

Crăciunul petrecut în ţară este o altă posibilitate pe care românii o pot alege, ca în fiecare an. Atenţie însă: rezervările trebuie făcute cu câteva luni înainte, altfel riscaţi să nu mai găsiţi niciun loc liber. Staţiunile montane de pe Valea Prahovei sunt cele mai căutate şi mai apreciate, chiar dacă preţurile sunt, de la an la an, mai piperate.

 

Sursa foto: cazloyd.com