Dezvoltatorul Tomis Park are o vasta experienta in constructia de ansambluri de case si apartamente noi.

07-05-2019 / Blog stiri imobiliare

Unul dintre cei mai experimentati dezvoltatori imobiliari din Dobrogea care a construit pana acum peste 900 de apartamente noi si peste 100  de case in Constanta si Bucuresti anunta constructia unui proiect impresionant, Tomis Park,  ce include 7300 mp spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, locuri special amenajate pentru desfasurarea activitatilor sportive.

Ansamblul rezidential se va construi in 3 etape insumand 683 de apartamente noi si 921 locuri de parcare. Prima etapa care va cuprinde 189 de apartamente noi si 297 locuri de parcare se va finaliza la sfarsitul anului 2020. Etapa a doua pozitionata in zona mediana va cuprinde 252 apartamente noi si 303 locuri de parcare cu spatii verzi in curtea interioara. Etapa a treia din zona de sud va avea 242 de apartamente noi si 321 locuri de parcare si o gradinita pentru copii.

Amplasat intr-o locatie ce asigura accesul facil la punctele de interes ale zonei cum ar fi institutii de invatamant, spatii de servicii, magazine, locuri de petrecere a timpului liber ansamblul asigura liniste, confort si siguranta celor care vor locui acolo. Ansamblul va avea trei adaposturi de aparare civila, sistem propiu de dsfumare, spatii comerciale la parter si lfturi electice cu oprire la toate nivelurile inclusiv la subsol cu acces la locurile de parcare.

Accesul luminii naturale în casă este permis datorită suprafețelor vitrate, a ferestrelor impresionante și a balcoanelor generoase care completează perfect spațiul de locuit. Întreg proiectul a fost conceput în jurul ideii de parc, astfel încât rezidenții ansamblului Tomis Park să se bucure de natură în fiecare zi. Aici vei descoperi un loc plin de verdeață și culoare, amenajat într-un mod practic și util pentru desfășurarea diferitelor activități în aer liber. datorita spațiilor verzi în care te poți bucura de plimbări liniștitoare pe aleile înconjurate de arbori, flori și fântâni arteziene.

Dezvoltatorul Tomis Park are are o vasta experienta in constructia de ansambluri de case si apartamente noi. Printre proiectele construite se afla ansamblul Tomis Plus din Constanta care cuprinde 800 de apartamente noi si 74 de case, ansamblul Lake Residence cu 40 de case si  un imobil in Constanta cu o suprafata de 660 mp. In Bucuresti a construit doua imobile cu peste 100 de apartamente in cartierul Aviatiei si un imobil cu o suprafata construita desfasurata de 900 mp pe strada Jean Monet.

Unul dintre conceptele de bază ale proiectului Tomis Park este de a oferi rezidenților posibilitatea de a-și personaliza și adapta spațiul de locuit după bunul plac. Originalitatea este cea care face diferența. În acest sens pune la dispoziție un spațiu generos în care personalitatea membrilor familiei va putea prinde viață.

 

Vezi AICI apartamente in ansamblu rezidential TOMIS PARK

 

DEZVOLTATORIMOBILIAR.RO 

ANSAMBLURI REZIDENTIALE

APARTAMENTE

CASE/VILE

TERENURI

 

Pe portalul imobiliar DezvoltatorImobiliar.ro, gasiti cele mai noi oferte imobiliare din ansamblurile rezidentiale,apartamente,case,vile, ansambluri comerciale, birouri, spatii comerciale, terenuri de vanzare, inchiriere din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti.
Servicii de promovare imobiliara si marketing online dedicate pentru dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti. Servicii conexe filmari aeriene, machete ansambluri rezidentiale, prezentari video, fotografii profesionale,tururi virtuale 360.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2021 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.