AFI Europe vinde terenul din Arad, cumpărat înainte de criză şi unde dorea să construiască un mall!

23-05-2018 / Blog stiri imobiliare

"Pe 6 martie, o subsidiară a companiei a semnat un acord cu un terţ pentru vânzarea terenului din Arad, la preţul de 17,2 milioane de euro. În consecință, Grupul a recunoscut o pierdere de evaluare de 1.6 milioane de euro. În baza acordului, cumpărătorul a efectuat verificarea comercială și tehnică, iar părțile negociază încheierea tranzacției", se arată în raporul financiar al companiei remis Bursei de la Tel Aviv. 

Compania dorea să construiască la Arad un mall, însă terenul de opt hectare cumpărat se află chiar lângă mallul celor de la Atrium şi pe aceeaşi stradă unde întrecut au fost anunţate cinci proiecte de retail.

 

 

 CITESTE: AICI

 

Dezvoltatorimobiliar.ro portalul de ansambluri rezidentiale, apartamente, case, vile, ansambluri comerciale, spatii comerciale, birouri, terenuri, Targul Imobiliar Online Roman.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.