Central District 4 Elemente, cel mai recent proiect al dezvoltatorului Forty Management, a obținut autorizația de construcție

29-03-2019 / Blog stiri imobiliare

Valoarea complexului rezidențial situat lângă parcul Titan este de 22 milioane euro.

Central District 4 Elemente, cel mai recent proiect al dezvoltatorului Forty Management, a obținut autorizația de construcție și a demarat lucrările de construire. Proiectul, dezvoltat pe un teren de 4.596 mp, cuprinde 1.397 mp de spații comerciale și două blocuri a câte 11 etaje.

Zona rezidențială însumează 192 de apartamente și 231 de locuri de parcare, având un mix de garsoniere, apartamente de 2, 3 și 4 camere și 2 duplex-penthouse, fiecare cu terasă de 165 mp.

Proiectul înregistrează premiere absolute pentru dezvoltările rezidențiale din  România: pista de alergare amenajată pe unul dintre blocuri, barbecue și cinema în aer liber, precum și un concept inovator de transformare a apartamentului în funcție de nevoile familiei (dual key).

„Și în acest proiect rămânem fideli conceptului nostru de Affordable Luxury - oferim o calitate ridicată a locuirii pentru un preț decent. Aceste valori sunt în continuare apreciate de piață, dovadă că am vândut într-o lună 71 de apartamente, inclusiv cele două penthouse-uri” declară Ana Hogea, director de vânzări, Central District 4 Elemente.

 

În prezent, avem deja semnat un contract de închiriere pentru 50% din suprafața zonei comerciale, cu un retailer internațional, pentru 15 ani, iar pentru restul spațiului suntem în negocieri finale cu clienți din zona serviciilor. Totodată, am semnat și un agreement de vânzare pentru tot spațiul comercial cu un fond de investiții american, fapt ce validează calitatea și inovația proiectului” declară Lucian Azoiței, CEO, Forty Management.

Central District 4 Elemente înseamnă Aer - spații mari, aerisite, cu terase și balcoane unde poți așeza mese cu scaune pentru a savura cafeaua de dimineață; Apă - trei bazine mari cu apă și fântâni arteziene în curtea comună a blocurilor; Pământ - sunt 2.800 mp de curte cu plante și flori, pomi și zonă de promenadă; Foc - zona de socializare cu bar, grătar, umbrele de soare, mese, scaune și un cinematograf în aer liber.

Acest complex va beneficia de un design modern, cu finisaje de înaltă calitate, soluții tehnice inovative, la care se adaugă avantajele clădirilor verzi, Central District 4 Elemente demarând deja procesul de certificare Green Homes (clădire verde), o caracteristică a tuturor proiectelor companiei.

Forty Management&Investments este o companie imobiliară care dezvoltă proiecte rezidențiale sub marca Central District și proiecte comerciale sub brandul Trade District. Forty Management are o mulțime de proiecte premium finalizate (90 de apartamente), în construcție (244 apartamente) – dezvoltări exclusiviste precum Central District Polonă25 – cu cel mai scump penthouse vândut în România, în 2014 și Central District Cuza99 - câștigătorul celor mai prestigioase premii internaționale de real estate, în 2017.

 

DEZVOLTATORIMOBILIAR.RO 

ANSAMBLURI REZIDENTIALE

APARTAMENTE

CASE/VILE

TERENURI

 

Pe portalul imobiliar DezvoltatorImobiliar.ro, gasiti cele mai noi oferte imobiliare din ansamblurile rezidentiale,apartamente,case,vile, ansambluri comerciale, birouri, spatii comerciale, terenuri de vanzare, inchiriere din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti.
Servicii de promovare imobiliara si marketing online dedicate pentru dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti. Servicii conexe filmari aeriene, machete ansambluri rezidentiale, prezentari video, fotografii profesionale,tururi virtuale 360.

 

 

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.