5 destinații alternative pentru vacanța de vară din 2018!

05-06-2018 / Blog stiri imobiliare
Vrei să călătorești în această vară, însă ai prefera o destinație un pic mai diferită? Încearcă aceste 5 destinații alternative pentru vacanța de vară și decide care sunt preferatele tale.
 
 
Bornholm, Danemarca
 
 
Când te gândești la o “insulă paradisiacă”, nu îți vine în minte imediat Damemarca.
Însă, orice cunoscător știe că Bornholm este faimos în țările scandinave pentru faptul că este locul cel mai însorit din Danemarca.
Dacă vrei să petreci o vacanță cu familia în iulie într-un loc special, această insulă cu formațiuni stâncoase este ceea ce căutai. Plaje albe precum faimoasa Dueodde și păduri sălbatice sunt locul perfect pentru drumeții și excursii cu bicicleta, iar micile sate de pescari, vechile biserici rotunde și rămășițele fortărețelor îți oferă peisaje superbe pentru fotografiat, bune de pus pe Instagram.
 
 
Blagaj, Bosnia și Herțegovina
 
 
Acum chiar că ne abatem de la traseele turistice cunoscute. Un mic oraș, la câteva ore distanță de Dubrovnik, istoricul Blagaj este situat la baza unor stânci abrupte. Clipocind printre stânci, râul albastru-verzui Buna se înfășoară în jurul orașului ca o eșarfă.
 
 
Catania, Italia
 
 
Pe lângă faptul ca centrul vechi al orașului a intrat sub egida patrimoniului mondial UNESCO, orașul este și o alternativă ideală pentru o vacanță de vară, față de mult prea aglomeratul Palermo.
Pentru a pătrunde gloria barocă regală a acestei provincii, ia la pas centrul orașului și Piazza del Duomo. Oprește-te pentru un espresso italienesc, urmează clădirile contruite din rocă neagră vulcanică din estul orașului apoi dă un tur pe la piața de pește, cu pește proaspăt, produse din pește si fructe de mare aduse de pe coasta Mării Ionice.
 
 
Alentejo, Portugal
 
Conectează-te cu poetul tău interior și fă o călătorie lungă prin sud-estul Portugaliei în toiul lunii august sau septembrie. Aici vei găsi ruine arabe, romane și ale unor castele, o mulțime de stejari de plută și podgorii. Faimos pentru vin, brânză și carne afumată, are peisaje naturale perfecte pentru un picnic la marginea drumului.
 
Închiriază o mașină și fă o călătorie printre câmpuri cu grâu și flori sălbatice până ajungi la coasta accidentată, iar acolo fă un popas și bucură-te de un loc plin de soare, numai bun pentru o baie.
 
 
Maputo, Mozambic
 
 
Pune împreună un strop de Rio de Janeiro, cu niște esențe de Havana și Lisabona la un loc, după care amestecul plasează-l cu grijă în Oceanul Indian, mai precis în Mozambic și vei obține Maputo – una dintre cele mai atractive și mai plăcute capitale ale continentului negru de vizitat pe timpul verii!
S-ar putea să devină una dintre destinațiile tale favorite, dacă iei în calcul ospitalitatea și bucuria de viață a locuitorilor din Maputo și bucătăria lor tradițională, cu acele rețete piri-piri africane la care se adaugă condimentele latino-americane.
Un cocktail de citrice caipirinha nu e obligatoriu, dar te va răcori la fix!
 
Dezvoltatorimobiliar.ro portalul de ansambluri rezidentiale, apartamente, case, vile, ansambluri comerciale, spatii comerciale, birouri, terenuri, Targul Imobiliar Online Roman.
 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.