Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
30-07-2013 / Blog rezidential
Vrei sa te muti in Pipera? Afla ce ansambluri rezidentiale gasesti

Vrei sa te muti in Pipera? Afla ce ansambluri rezidentiale gasestiPentru cei dintre voi care sunteți în căutare de apartamente noi în Pipera, vă vom prezenta două dintre cele mai mari ansambluri rezidențiale din zona: City Lights Pipera și Diamond Residence.

 

Ansamblul rezidențial City Lights Pipera cuprinde 144 de apartamente noi (de 2 si 3 camere), dar și garsoniere. Situat foarte aproape de centrul de afaceri din Pipera, ansamblul rezidențial City Lights este o soluție demnă de luat în seamă de către persoanele care doresc un apartament aici. La ora actuală, aproape toate apartamentele s-au vândut, însă, în cel mai scurt timp, se va mai construi un nou bloc.

 

Toate apartamentele noi din ansamblul rezidențial City Lights Pipera au certificate energetice clasa A. Aceasta se traduce prin costuri reduse și un confort termic foarte ridicat. De asemenea, apartamentele noi sunt complet finisate și au centrale termice proprii.

 

Amplasat într-o zonă foarte bună a Bucureștiului, ansamblul rezidențial City Lights Pipera îți oferă posibilitatea de a te afla la doar câteva minute de centre comerciale importante, precum Carrefour Băneasa, Metro sau Praktiker Voluntari. De asemenea, în apropiere se află grădinițe, școli, săli de fitness sau restaurante de top.

 

Modalitățile de plată acceptate pentru apartamentele noi din ansamblul rezidențial City Lights, din Pipera, sunt multiple. Pe lângă plata integrală, din surse proprii sau cu ajutorul unor credite bancare, se acceptă și sistemul de plată în transe. Pentru asta, ai nevoie de un avans de 15% din valoarea apartamentului. În plus, există posibilitatea inchirierii unei locuinte pentru 12 luni. La sfârșitul acestei perioade, clientul poate alege să cumpere. El va achita o sumă din care se vor reduce banii plătiți pentru chirie.

 

Garsonierele din ansamblul rezidențial City Lights, din Pipera, au suprafețe utile de minim 30 de mp, în vreme ce apartamentele de 3 camere au suprafețe de 77 de mp utili. Prețurile încep de la aproximativ 60.000 de euro.

 

Ansamblul rezidențial Diamond Residence, din Pipera, cuprinde 148 de garsoniere și apartamente noi ( de 2 și 3 camere, plus penthouse-uri).

 

În Diamond Residence, locatarii au la dispoziție o piscină exterioară, ce dispune de câteva foișoare și un spatiu de relaxare pentru cei mici. Accesul în ansamblul rezidențial se face pe bază de cartele magnetice. Chiar vizavi de Diamond Residence se află o padure, unde te poți relaxa la oricând.

 

Cât te costă să te muți în Diamond Residence? Prețurile pentru garsoniere noi în ansamblul rezidențial din Pipera încep de la 29.900 de euro și ajung până la 39.900 de euro. Apartamentele noi de 2 camere se vând pentru minim 63.000 de euro, cele de 3 camere pentru cel puțin 70.500 de euro, în timp ce penthouse-urile costă între 165.000 și 175.000 de euro. Toate apartamentele noi au suprafețe generoase și dotări dintre cele mai performante.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Pipera!

 

Sursa foto: piperacitylights.ro