Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
22-07-2013 / Blog rezidential
Vrei sa te muti in Nord? Iata ansamblurile rezidentiale mai cautate

Vrei sa te muti in Nord? Iata ansamblurile rezidentiale mai cautateAnsamblurile rezidențiale din nordul Bucureștiului sunt mai căutate decât cele din alte zone ale Capitalei, din mai multe motive. Care sunt acestea veți afla în continuarea articolului nostru.

 

În primul rând, ritmul dezvoltării infrastructurii din nordul Bucureștiului crește prețurile. Acest lucru este valabil și pentru apartamentele și casele noi din ansambluri rezidențiale. De asemenea, în apropiere de nordul Capitalei se află trei dintre cele mai mari artere rutiere de la noi: Drumul Național 1, Șoseaua București-Târgoviște și Șoseaua Pipera-Tunari.

 

În zona de nord a Bucureștiului, s-au construit foarte multe case și apartamente noi după anul 1990. În contrast, în restul zonelor din oraș sau din apropierea sa încă există foarte multe locuințe în blocuri mai vechi, de dinainte de Revoluție. Asta nu înseamnă că lipsesc casele și apartamentele noi. Dream Residence, Prosper Residence, Linda Residence sau Militari Residence sunt doar cateva ansambluri rezidențiale din sudul, estul și vestul Bucureștiului care oferă clienților case și apartamente noi, la prețuri accesibile.

 

Cu toate ca infrastructura din nordul Bucureștiului este foarte dezvoltată, nu există încă foarte multe ansambluri rezidențiale aici. Localități precum Otopeni, Pipera, Mogoșoaia sau Tunari reprezintă o zonă mixtă. Aici puteți găsi ansambluri rezidențiale de case și apartamente noi. În Corbeanca sau Balotești sunt doar ansambluri rezidențiale de case noi.

 

Printre cele mai cunoscute ansambluri rezidențiale din nordul Bucureștiului este și Paradisul Verde. Acesta se afla în Corbeanca și cuprinde peste 800 de case noi, majoritatea construite pe structură de lemn. În Paradisul Verde se construiesc case noi doar la cerere. Ansamblul rezidențial se întinde pe o suprafață de circa 26 de hectare. Locatarii beneficiază în incinta acestuia de gradiniță, club si pizzerie, spălătorie auto, cabinet veterinar sau farmacie.

 

Good Residence, ansamblurile rezidențiale cele mai mari

 

În Balotești găsim cele mai mari ansambluri rezidențiale de case noi din nordul Bucureștiului, construite pe timp de criză: Good Morning Residence și Good Afternoon Residence.

 

Robert Sirbu, expert imobiliar Private Broker, agenția imobiliară care se ocupă de vânzarea de case noi în ansamblurile rezidentiale Good Residence, a declarat pentru DezvoltatorImobiliar.ro: “În ultimii doi ani și jumătate, în ansamblurile Good Residence s-au construit peste 250 de case noi. Casele se cumpără de familii tinere sau de vârstă medie, care aleg viața la curte, în afara aglomerației din București. Aproape toate centrele de afaceri ale companiilor mari sunt localizate în nord. Clienții noștri ajung foarte repede la serviciu din Balotești.”

 

În ansamblurile rezidențiale Good Morning și Good Afternoon Residence se construiesc, în fiecare an, în jur de 80 de case noi. Cei interesați pot alege dintre 15 modele de case. Prețurile pentru acestea pornesc de la 67.000 de euro (TVA inclus) și ajung până la 150.000 de euro. Toate casele noi dispun de dotări moderne: gresie și faianță Negev, parchet Egger, uși Bella Casa, ferestre cu tâmplarie PVC Veka (5 camere), geam termopan Low-E 4 seasons sau centrală termica Immergas.

 

Ansamblurile rezidențiale Good Afternoon și Good Morning Residence sunt localizate într-o zonă liniștită, din orașul Balotești. Locatarii se bucura de intimitate, de confort și de lipsa poluării, la doar câțiva kilometri de București. Good Morning Residence este situat în cea mai verde regiune a Baloteștiului, Dumbrăveni. Good Afternoon Residence este amplasat tot într-o zonă frumoasă și primitoare, pe Strada Amurgului.

 

“De ce vindem atât de mult în Good Residence? Răspunsul este simplu: în Otopeni, Buftea, Corbeanca sau Mogoșoaia nu se mai construiesc ansambluri rezidențiale. Tot ce vedeți sunt complexuri rezidențiale mai vechi, ce nu se vând”, este părerea domnului Sirbu, privitoare la succesul Good Residence.