Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
08-06-2013 / Blog rezidential
Vanzarile de la ansamblul rezidential Faleza Sud, pe ultimii metri

Vanzarile de la ansamblul rezidential Faleza Sud, pe ultimii metriPotrivit domnului Emil Toma-Varga, marketing manager al firmei Arcada Invest, cea care se ocupă de tranzacțiile la ansamblul rezidențial Faleza Sud, din Arad, vânzările de imobile în acest complex se află pe ultimii metri. Astfel, peste 80% dintre cele 100 de locuințe construite sunt ocupate.

 

“În prezent, avem doar intenția să vindem apartamentele noi rămase disponibile în ansamblul rezidențial Faleza Sud. Nu avem un plan de viitor pentru un alt ansamblu. Sperăm doar să închidem proiectul acesta”, au fost cuvintele domnului Emil Toma-Varga, marketing manager al firmei care se ocupă de vânzarea locuințelor din complexul arădean.

 

Ansamblul rezidențial Faleza Sud este situat în zona din Arad cu același nume. De-a lungul timpului, aici au fost dezvoltate mai multe proiecte urbanistice ale Primăriei din Arad. Cele 100 de locuințe noi din complexul Faleza Sud (garsoniere, apartamente cu 2 camere și apartamente cu 3 camere) beneficiază de încălzire proprie cu centrală termică și contorizare individuală, izolare termică și fonică, finisaje interioare de calitate sau rețele de telefonie, Internet și tv.

 

Garsonierele au suprafețe cuprinse între 35 și 50 mp. Apartamentele cu 2 camere se încadrează între 47 și 72 de mp, iar apartamentele cu 3 camere între 82 și 86 mp. Unele imobile dispun de un dressing și de o debara. La cererea clienților, acestea se pot cumpăra și nefinisate, pentru prețuri mai mici. De asemenea, locatarii primesc un loc de parcare propriu. Nu lipsesc nici spațiile verzi și aleile pietonale din incinta ansamblului Faleza Sud, din Arad.

 

Sursa foto: arcadainvest.ro