Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
25-09-2013 / Blog rezidential
Vanzari apartamente 3 camere la 33.585 de euro – oferta ANL

Vanzari apartamente 3 camere la 33.585 de euro – oferta ANL“Vânzări apartamente 3 camere pentru 33.585 de euro”. Așa sună oferta ANL pentru chiriașii din blocurile construite de către Agenție. În ce condiții de creditare se pot face aceste vânzări apartamente aflați în continuare.

 

Vânzări apartamente la un preț de 326 euro/mp

 

Agenția Națională pentru Locuințe oferă apartamente  de vânzare chiriașilor blocurilor construite de către ea la un preț de 326 de euro pe metru pătrat. Locuințele pot fi de până la trei ori mai ieftine față de apartamentele vechi din București, dintr-o zonă acceptabilă.

 

ANL a început chiar și o campanie de încurajare a chiriașilor să cumpere locuințele. Agenția trimite pliante de vânzări apartamente în blocurile sale, în care prezintă cele mai bune oferte de creditare, printre care și Programul Prima Casă, dar și împrumuturi ipotecare standard, în lei.

 

Vânzări apartamente 3 camere pentru 33.585 de euro

 

ANL oferă chiriașilor săi apartamente de 3 camere la prețuri mai mult decât accesibile: este vorba despre 33.585 de euro.

 

Dacă cei care vor să cumpere aleg un credit Prima Casă, ei vor avea nevoie de un avans de 7.395 de lei, o sumă mai mică de 2.000 de euro. ANL cere pentru aceste vânzări apartamente 3 camere o rată lunară ce va fi de aproape 900 de lei (890 de lei), dacă luăm în calcul o dobândă anuală efectivă de 6,72%. Perioada de rambursare a creditului este de 30 de ani. Venitul celor care solicită împrumutul nu trebuie să fie mai mic de 2.050 de lei.

 

Pentru un credit ipotecar standard în lei, oamenii vor fi nevoiți să achite un avans de 15%, de circa 22.200 de lei. Deși dobânda anuală efectivă este mai mare față de creditul Prima Casă, rata lunară va fi de doar 830 de lei, cu 60 de lei mai scăzută față de împrumutul Prima Casă. Salariul minim al solicitanților este de 1.950 de lei.

 

Agenția Națională pentru Locuințe nu a oferit soluții de vânzări apartamente și prin credite ipotecare în monede străine, despre care se spune că încă sunt mai ieftine decât împrumuturile în lei, fie ele Prima Casă sau ipotecarele standard.