Facebook
Twitter
Google
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
05-07-2017 / Blog rezidential
Unde va fi noul proiect rezidential dezvoltat de Grupul Anchor

Unde va fi noul proiect rezidential dezvoltat de Grupul AnchorGrupul Anchor revine în România cu un nou proiect rezidențial. Cele 4 imobile de locuințe se vor alătura complexului deja existent de pe Calea Dudești din Capitală. Investiția totală este de aproximativ 11,5 milioane de euro, scriu cei de la Ziarul Finanaciar.

Ansamblul rezidențial va fi construit pe terenul unei foste fabrici de textile.

„Am demolat deja clădirile care se găseau pe acel teren, unde vom con­strui patru blo­curi cu 188 de apar­ta­mente. Plănuim să începem lu­cră­rile într-o lună, aşteptăm autori­za­ţia pen­tru construire“, a declarat Affan Yildi­rim, general manager al Anchor Grup.

Imobilele vor avea un regim de înățime alcătuit din parter și cinci etaje, iar în cadrul complexului va exista atât o zonă comercială cât și una destinată locurilor de parcare. Construcția ar urma să fie gata după 16 luni de la începerea lucrărilor, cu alte cuvinte, proiectul rezidențial dezvoltat de Anchor va fi terminat la sfârșitul anului viitor.

Grupul turc Anchor a investit în cele două mall-uri pe care le deține Bucureşti Mall şi Plaza România, dar şi pe piața de clădiri de birouri unde a construit Anchor Plaza.