Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
19-07-2013 / Blog rezidential
Unde se afla cel mai scump ansamblu rezidential din lume

Unde se afla cel mai scump ansamblu rezidential din lumeCel mai scump ansamblu rezidențial din lume este One Hyde Park, aflat într-un cartier exclusivist din capitala Angliei, Londra. Aici a fost cumpărată și cea mai costisitoare proprietate, un penthouse care a valorat peste 150 de milioane de euro. Doar impozitele pentru acesta se ridică la peste 400.000 de euro pe an.

 

Care au fost costurile construcției celui mai scump ansamblu rezidențial din lume? Potrivit surselor, investiția s-a ridicat la peste un miliard de dolari. Apartamentele noi din complex au ferestre blindate, iar locatarii sunt identificați după scanarea irisului ochilor, la intrarea în lift. De asemenea, oamenii se pot relaxa la piscina și la cinematograful din interiorul celui mai scump ansamblu rezidențial din lume, One Hyde Park.

 

În complexul din Londra locuiesc multe persoane celebre din lumea întreagă, precum premierul din Qatar, bogatul om de afaceri din Ucraina, Rinat Ahkmetov, solista australiană Kylie Minogue sau miliardara nigeriană Folorunsho Alakija.

 

Sursa foto: telegraph.co.uk