Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
17-07-2013 / Blog rezidential
Un nou complex rezidential se construieste in zona Dimitrie Leonida

Un nou complex rezidential se construieste in zona Dimitrie LeonidaUn nou complex rezidențial se construiește în zona Dimitrie Leonida, în apropierea stației de metrou bucureștene cu același nume. Agenția imobiliară Premier Service se va ocupa de vânzarea apartamentelor noi din ansamblu.

 

Locuințele din acest complex rezidențial, care se va finaliza până la sfârșitul lui 2013, vor fi complet decomandate, vor avea suprafețe generoase și vor dispune de finisaje și dotări foarte bune. De asemenea, clienții interesați de aceste locuinte noi vor beneficia de oferte speciale. Astfel, garsoniere noi, de 40 de mp utili vor costa 27.500 de euro, iar apartamente noi de 2 camere, 62 mp utili, vor fi disponibile pentru 46.000 de euro. Indiferent de modalitatea de plată aleasă, clienții vor beneficia de o reducere pentru orice locuință.

 

Complexul rezidențial din zona Dimitrie Leonida este construit de către un dezvoltator cu experiență pe piața de imobiliare, care a mai investit în alte proiecte din zona de sud a Bucureștiului.

 

Premier Service, agenția care se va ocupa de vânzarea apartamentelor noi din noul complex rezidențial din București se ocupă de promovarea a câtorva zeci de ansambluri, din zona de sud a Bucureștiului.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Berceni!