Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
02-11-2013 / Blog rezidential
Un nou complex rezidential se construieste in Bucuresti
Un nou complex rezidential se construieste in BucurestiDupă cum am scris într-un articol anterior, în zona Parcul Circului din București a fost demarată construcția unui imobil, iar finalizarea proiectului se așteaptă la finalul anului viitor.
 
 Aparent, nu s-au epuizat spațiile în care se pot construi imobile în București, iar această afirmație este susținută de proiectul investitorilor străini de naționalitate belgiană și greacă. 
 
 
Construcția  a fost demarată în luna februarie a anului în curs și este poziționată în apropiere de Parcul Circului (București). Proiectul vizează construirea a 100 de apartamente noi, iar valoarea estimată a proiectului ajunge până la 17,5 milioane de euro. Acest proiect, cu denumirea "Circului Park Tower", este dezvoltat de investitori greci și vehiculul Rodelco al companiei Ravago. Întregul proiect va fi susținut din fonduri proprii ale dezvoltatorilor. 
 
 Circului Park Tower va avea două niveluri subterane și altele 15 supraterane pe care vor fi structurate apartamente noi de 2 până la 5 camere inclusiv. Locuințele au suprafețe cuprinse între 70 de metri pătrați și 200 de metri pătrați. 
 
 Prin ce se diferențiază acest imobil? În primul rând, prin terasele și balcoanele care pot fi amenajate foarte frumos, iar în al doilea rând prin faptul că întreaga clădire este îmbrăcată în sticlă. Prețurile variază între 1000 și 1500 de euro pe metrul pătrat (fără TVA), în funcție de poziția apartamentului. 
 
 Conform Ziarului Financiar, Viorica Dragotel, Sales & Marketing Manager al acestui complex rezidențial, a declarat că au fost deja demarate vânzările de apartamente: „Până acum au fost semnate patru antecontracte, iar altele sunt în curs de negociere, ansamblul prezentând interes, printre altele, datorită locației”.  Deși nu a făcut nicio referire la costul proiectului, a adăugat că sunt deja finalizate structura de rezistență și zidăria.
 
 Sursa foto: SkyScraperCity.com