Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
06-10-2013 / Blog rezidential
Un ansamblu rezidential de 34 de apartamente se va construi la Unirii

Un ansamblu rezidential de 34 de apartamente se va construi la UniriiUn ansamblu rezidențial de 34 de apartamente se va construi în zona Unirii, din București. Compania care se va ocupa de acest proiect este una cu acționariat spaniol. În total se vor realiza 34 de apartamente noi.

 

G3 Imobiliare, partener pentru proiectul din zona Unirii

 

Proiectul rezidențial din zona Unirii-Mitropolie va fi dezvoltat de către o companie spaniolă, care va investi 2 milioane de euro. Partnerul acesteia este agenția G3 Imobiliare. Construcția se va finaliza în martie 2014.

 

Prețurile pentru locuințele din Strada George Georgescu vor începe de la 69.000 de euro.

 

Conform lui Bogdan Păduraru, CEO al agenției G3 Imobiliare, clienții interesați de un apartament în ansamblul rezidențial din zona Unirii vor putea să vizioneze un apartament de prezentare complet finisat.

 

Un alt proiect rezidențial anunțat de către G3 imobiliare pentru începutul lui 2014

 

La începutul lui 2014 se va finaliza un alt ansamblu rezidențial anunțat de către G3 Imobiliare, Prima Residence. Investiția finală va fi de 2,5 milioane de euro. Complexul va avea 7 garsoniere, 24 de apartamente de 2 camere și 4 duplexuri.

 

Despre G3 Imobiliare

 

Agenția G3 Imobiliare se ocupă de vânzarea de apartamente în ansambluri rezidențiale noi. În prezent, compania are peste 150 de imobile noi în portofoliu.

 

Sursa foto: business24.ro