Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
25-07-2013 / Blog rezidential
Trei motive pentru care sa te muti intr-un ansamblu rezidential

Trei motive pentru care sa te muti intr-un ansamblu rezidentialTe gândești să te muți? Încă nu știi dacă să alegi blocurile vechi sau construcțiile noi? Îți faci griji pentru bani sau pentru siguranța familiei tale? Citește articolul nostru că să afli trei motive care te vor convinge să alegi apartamente sau case noi într-un ansamblu rezidențial!

 

Prețul

 

Mitul că prețurile dintr-un ansamblu rezidențial sunt mai mari decat cele dintr-un bloc mai vechi nu mai stă în picioare. La ora actuală, ansamblurile rezidențiale oferă apartamente noi pentru aceeași bani, daca nu mai puțini, decât cele din blocurile vechi.

 

Complexuri rezidențiale precum Militari Residence, Cartierul Verde sau Dream Residence au apartamente noi la prețuri mai mult decât acceptabile. Garsoniere noi, de 40 de mp utili, costă 32.000 de euro în ansamblul rezidențial Militari Residence. Apartamente noi, de 2 camere, 63 mp utili, se vând în Dream Residence pentru un preț de 53.000 de euro. Apartamente de 3 camere, 70 de mp utili, sunt disponibile în ansamblul rezidențial Cartierul Verde, din Bragadiru, pentru 50.000 de euro.

 

Siguranța locatarilor dintr-un ansamblu rezidențial

 

Apartamentele noi din ansamblurile rezidențiale de astăzi sunt mult mai sigure decât cele din blocurile vechi. Nu există nicio urmă de îndoială în privința acestui lucru. Accesul se face, în multe situații, pe bază de cartele magnetice (cum este și cazul pentru Linda Residence sau Prosper Residence).

 

De asemenea, ansamblurile rezidențiale sunt păzite în permanență. Spre exemplu, complexul Cosmopolis beneficiază de supraveghere video 24 de ore din 24.

 

Nu în ultimul rând, clădirile în care se află casele și apartamentele noi din ansamblurile rezidențiale sunt mult mai sigure decât cele vechi. Blocurile noi au izolații exterioare de foarte bună calitate și pot rezista și la cutremure de până la opt grade pe scara Richter.

 

Facilități de top

 

Visezi la o piscină la doar un minut de apartamentul sau casa ta? Adori tenisul sau baschetul? Îți place să mergi la sală? Dacă te muți într-un ansamblu rezidențial toate aceste pasiuni ale tale ți se pot îndeplini!

 

Dezvoltatorii ansamblurilor rezidențiale pun la dispoziția locatarilor o mulțime de facilități, de la supermarket-uri, saloane de înfrumusețare, pisicine, terenuri de sport, săli de evenimente ș.a.m.d. Pentru cei mici, sunt amenajate parcuri și locuri de joacă, care mai de care mai atractive.

 

Unele complexuri rezidențiale au în apropiere spații verzi, precum ansamblul de case Good Morning Residence. Situat în cea mai verde zonă a Baloteștiului, Dumbrăveni, la doar 5 minute de București, ansamblul rezidențial Good Morning Residence se află la o distanță foarte mică de celebrii Codrii Vlăsiei.

 

Dacă iei în calcul că prețurile unor apartamente noi în ansambluri rezidențiale nu sunt cu mult diferite față de cele din blocurile vechi, de ce nu ai alege să te muți aici? Cine nu și-ar dori sa locuiască într-un mini-cartier cu atâtea facilități?

 

Sursa foto: cartierul-verde.ro