Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
12-05-2013 / Blog rezidential
Targul National Imobiliar, un succes atat pentru clienti, cat si pentru dezvoltatori

Targul National Imobiliar, un succes atat pentru clienti, cat si pentru dezvoltatori"Am avut foarte multi vizitatori la Targul National Imobiliar. Oferta noastra speciala cu un semineu dat cadou celor care cumpara o casa in ansamblurile rezidentiale Good Residence, din Balotesti, au prins foarte bine. Speram sa continuam la fel si pe viitor, iar la editie din septembrie a targului sa ne descurcam cel putin la fel de bine ", ne-a spus Robert Sirbu, expert imobiliar Private Broker, agentia imobiliara care se ocupa de vanzarea locuintelor Good Residence.

 

 

Potrivit domnului Sirbu, in ansamblurile rezidentiale Good Residence, din Balotesti, se construiesc in fiecare an in jur de 70 de case noi, care se vand intr-un timp scurt.

 

Ionut Butoi, manager al ansamblului rezidential Cartierul Verde din Bragadiru s-a declarat satisfacut de cum au decurs lucrurile la Targul National Imobiliar. "Am avut multe vizionari in perioada targului. Cum era de asteptat, sambata si duminica au venit cei mai multi oameni ca sa cumpere un apartament nou sau o casa noua. Inaugurarea piscinei din Cartierul Verde, ce va avea loc peste mai putin de o luna, a reprezentat un punct de interes pentru clienti", a spus reprezentantul ansamblului rezidential din apropierea Bucurestiului.

 

O mare parte dintre clientii Targului National Imobiliar s-au orientat catre un apartament nou in zona de sud a Bucurestiului. De asemenea, a crescut si numarul de cereri pentru case noi. Iulia Jilcu, consilier imobiliar Premier Service confirma aceste lucruri: "Au fost trei zile in care clientii au venit in numar mare. Apartamentele cu 2 camere, in sudul Bucurestiului, au fost cele mai cautate. Oamenii s-au aratat interesati si de o casa noua, intr-o proportie mai mare decat in trecut.

 

Agentia Premier Service are in portofoliul sau peste 30 de ansambluri rezidentiale din Bucuresti si nu numai. Potrivit declaratiilor reprezentantilor sai, in fiecare dintre cele trei zile ale Targului National Imobiliar au fost vandute apartamente sau case noi.

 

TNI a fost una dintre cele mai bune surse pentru sporirea vizibilitatii dezvoltatorilor imobiliari. Pe durata targului, atat acestia, cat si agentiile imobiliare au avut o multime de contacte cu potentialii clienti. Cristian Mercioniu, general manager al ansamblului rezidential New Residence: "A fost un targ extraordinar. Am avut multi  oameni la stand-ul nostru, tocmai pentru a socializa cu persoanele interesate de un apartament nou sau de o casa noua. Pot spune ca am luat peste 120 de contacte. Am avut si in jur de 10 rezervari. Ofertele noastre foarte bune, atat in ceea ce priveste pretul, cat si zona in care se afla locuintele, ne-au ajutat foarte mult".

 

In zilele care urmeaza veti putea citi stiri si veti putea viziona interviuri video cu dezvoltatorii unor ansambluri rezidentiale din Bucuresti si periferii, precum Vitan Residence 2, Militari Residence, Corvaris Residence sau Red House 3. De asemenea, veti putea gasi pe site-ul nostru stiri si interviuri video si cu alti dezvoltatori precum Rotary Construct, The Concept, New Residence, Adama Group, Premier Service si nu numai. Nu uitati sa intrati pe site-ul www.dezvoltatorimobiliar.ro ca sa gasiti cele mai noi informatii despre piata imobiliara, articole despre amenajarile interioare, dar si oferte de top ale dezvoltatorilor imobiliari din Bucuresti si din tara.